nlc.hu
Horoszkóp

Ezeket a csillagjegyeket szinte lehetetlen kiengesztelni

Ezeket a csillagjegyeket szinte lehetetlen kiengesztelni

Nem árt tudni, hogy vannak olyan csillagjegyek, akik, ha valamin megbántódnak, nagyon nehéz őket kiengesztelni. Mutatjuk, kik ők!

Rák

A Rák a leggondoskodóbb csillagjegy, aki tényleg mindent megtesz a családjáért és a szeretteiért. Hatalmas lelke van, és mivel vízjegyről van szó, nagyon érzékeny is. Ennek az a hátránya, hogy könnyen megbántódik. Ilyenkor pedig használja a páncélját, egyszerűen visszavonul mögé. Teljesen elzárkózik az őt megbántó személytől, így szinte lehetetlen a közelébe jutni és kiengesztelni. A dolgot az is nehezíti, hogy a Rák sajátja az is, hogy szeret a múltban élni, így a sérelmein is sokáig rágódik.

Oroszlán

Az Oroszlánnak hatalmas szíve van, biztonságos és szeretetteljes környezetet biztosít a hozzá közel állóknak. Mindemellett viszont nagyon hiú is és szeret a középpontban lenni, könnyű megbántani azzal, ha úgy érzi, hogy nem ismerik el őt, vagy le akarják taszítani a trónról. Ilyenkor az őt megsértő illető kegyvesztett lesz nála, az Oroszlán megtagadja tőle a figyelmét és a szeretetét, hidegen kezd viselkedni, ami egyébként más helyzetekben egyáltalán nem jellemző rá. Mivel nagyon büszke, igazán nehéz őt kiengesztelni.

Skorpió

A Skorpió folyamatosan hatalmas mélységeket és magasságokat él meg. Nem csoda, hogy nagyon érzékeny. Hajlamos felnagyítani a dolgokat, a mély periódusokban szinte mindenről képes azt hinni, hogy ellene irányul. Ilyenkor nemcsak megsértődik és a páncélja mögé bújik, mint a Rák, hanem az ollóit is használja.  Vélt vagy valós támadás esetén erős ellentámadásba lendül. Így erő, bátorság és türelem is kell a kiengeszteléséhez.

(Kép: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top