nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mindenen megsértődnek

Ezek a csillagjegyek minden apróságon megsértődnek

Ők nagyon sértődékeny típusok és apró dolgokat is hajlamosak félreérteni, vagy felfújni.

Oroszlán

Az Oroszlánról nem feltétlenül gondolná az az ember, hogy sértődékeny típus, és nem is mindenben az, a hiúságát érintő kérdésekben viszont rettenetesen. Ha úgy veszi észre, hogy nem figyelnek rá kellőképpen, vagy esetleg valamiért lenézik őt, rettenetesen megsértődik, az mindegy, hogy a sérelem, csak vélt, vagy valós.

Csillagjegyek és a sértődés

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

A Skorpióról elterjedt, hogy nehéz a természete, és nem is véletlenül. Mindezt ő is tudja magáról. Mindennek az egyik alapja, hogy mindent képes magára venni, bármin képes megsértődni, még a legártatlanabb dolgokon is. Ilyenkor azt hiszi, hogy direkt őt támadják, és nem tud elszakadni ettől a gondolattól.

Halak

A Halak nagyon naiv és nagyon érzékeny tud lenni. Azt viszont nem lehet előre tudni, hogy mi talál be nála. Van, hogy olyan dolgok felett könnyedén átsiklik, amin akár meg is sértődhetne, de apróságokat, mint például egy rossz hangsúlyt, vagy egy az övétől eltérő véleményt, nagyon magára vesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top