nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek pillanatok alatt vérig sértődnek

Ezek a csillagjegyek pillanatok alatt vérig sértődnek

Előbb-utóbb kiengesztelődnek.

Szűz

A Szűz talán az állatöv legkritikusabb csillagjegye, de nem feltétlenül a többiekkel, leginkább saját magával. Olyan, mintha egy belső hang folyton a fülébe suttogná, mit tesz rosszul, és miben képtelen a tökéletességre. Pontosan ezért viseli nehezen mások kritikáját, és ezért sértődik meg a legapróbb megjegyzésen is. Folyton retteg, hogy valóban képes-e megfelelni az elvárásoknak, és sokszor hajlamos azt is bírálatnak érzékelni, ami valójában csöppet sem az.

Csillagjegyek, akik könnyedén megsértődnek

(Fotó: Getty Images/Surasak Suwanmake)

Rák

A Rák az egyik legérzékenyebb csillagjegy, ezért nála nagyon nem egyszerű kikerülni a sértődést. Sosem tudhatod, milyen hangulatban találod éppen. Amit az egyik nap bóknak vesz, a következőn hihetetlenül sértőnek, bántónak érez. Azt sem tudhatod, mi idegesíti őt épp. Talán csak ugratni akarod, amire néha vevő, máskor meg érthetetlenül érzékenyen reagál. Nem árt vele óvatosan bánni, hiszen minden apró részletet megjegyez és hajlamos magában gyűjtögetni a sérelmeket, amiket akkor vág a fejedhez, amikor a legkevésbé számítasz rá.

Halak

Ha kíváncsi vagy, mit jelent érzékenynek lenni, találkozz és beszélgess a Halakkal. Rendkívül kedves, megértő, empatikus, intuitív és szeretetre méltó típus, de vizes csillagjegyként az ő lelke is rendkívül sérülékeny. Nagyon könnyen elbizonytalanodik, és éppen ezért annyira sértődékeny is. Nagyon sok külső megerősítésre, támogatásra van szüksége, hogy elhiggye, mennyire értékes ember. Amikor nem kap csodálatot, visszaigazolást, minden megjegyzést támadásnak, ellene irányuló kritikának él meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top