nlc.hu
Horoszkóp

Sértődékeny csillagjegyek

Csillagjegyek, akik rettentő hamar megsértődnek

Néhány csillagjegy az átlaghoz képest is érzékenyebb. Ők azok, akiket nagyon könnyű megbántani, akik valójában mindenen képesek megsértődni.

Oroszlán

Minél nagyobb az egónk, annál nagyobbat tudunk koppanni – ezt pedig az Oroszlán is tapasztalhatja nap mint nap. Na, persze, nem feltétlenül tudatosan, hiszen esze ágában sincs alább adni az egóját, így, amikor megsértik, az elsöprő erejű dühöt és fájdalmat képes felszabadítani. Az Oroszlán számára fontos, hogy visszajelzéseket kapjon a környezetétől, de leginkább csak a pozitívakat tudja befogadni. Szüksége van az elismerésre, a figyelemre, de, ha egyszer valakiben csalódnak, a bizalom összetörik, ő pedig összeroppan.

Csillagjegyek, akik gyorsan megsértődnek

(Fotó: Getty Images/Igor Ustynskyy)

Kos

A Kos igazán különleges csillagjegy, akiről rendszerint az önfejűség jut az eszünkbe, és talán pont emiatt is képes nagyon hamar megsértődni. Az egyik legsértődékenyebb jegy, akivel nagyon nehéz dolgod van akkor is, ha egyébként eszed ágában sem állt megbántani. Ha a Kos úgy érzékeli, hogy megsértették, akkor támadásba lendül, letarol, majd sértetten elvonul.

Nyilas

A Nyilasok igazi társasági emberek, nyitottak, humorosak, érdeklődők – és rettentő könnyen megsértődnek. Habár alapjáraton lazák, vagy legalábbis annak tűnnek, szeretnek nyüzsögni, pezsegni, viccesen beszólogatni, és magukon is jót tudnak nevetni, de ha valami olyan sérelem éri őket, ami eltalálja a gyenge pontjukat, akkor sokáig nyalogatják a sebüket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top