nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy, akik nagyon gyorsan megsértődnek

3 csillagjegy, akik nagyon gyorsan megsértődnek

Nagyon gondold meg, mit és hogyan mondasz, mert őket egyetlen apró, és sokak szerint semmitmondó megjegyzéssel is azonnal megbánthatod.

Néhány csillagjegy az átlaghoz képest is érzékenyebb. Ők azok, akiket nagyon könnyű megbántani, akik valójában mindenen képesek megsértődni.

Nyilas

A Nyilas – bármilyen furán is hangzik – jó sok időt eltölt a sebei nyalogatásával. Ismeri magát, ezért tisztában van a sebezhetőségével, ennek ellenére mégis nagyon bizalmas típus, aki felszínes ismeretség esetén is túlságosan közel engedheti a többieket magadhoz. Sajnos sokan visszaélnek a jóindulatával, és a lelkedbe taposnak. Nagyon bizakodó típus, így mindig reménykedik, aztán a végén megégeti magát. Minden alkalommal megfogadja, legközelebb másképp lesz, ám végül nem tesz semmit, hogy a következő alkalommal megvédje a lelkét.

Könnyen megsértődő csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Elena Popova

Kos

Érthető, ha a Kos tart attól, hogy megbántják, hiszen olyannyira tisztában van az érzelmeivel, a sebezhetőségével, hogy szinte főállással ér fel kontroll alatt tartania magát. Rámenősnek, akaratosnak, rendkívül temperamentumosnak tűnhet, ám ő az egyik legérzékenyebb csillagjegy, s nem veri nagydobra, amikor lelkileg szenved. Megérzi, amikor csőbe fogják húzni, mégis hagyja, s nem tesz ellene semmit.

Ikrek

Az Ikrek valójában könnyedén lepattintja a többieket. Ő még a barátoknak is csak ritkán nyílik meg, olyan, mintha elugrana az érzései elől, hiszen így nem kell azokról tudomást vennie. Érzéseiben ő is nagyon sebezhető, ezért úgy próbálja elejét venni a bántásoknak, hogy barátaival és a szeretteivel szemben a legváratlanabb pillanatban rideggé válik. Nem bírja elviselni, amikor a lelkébe taposnak, ezért azzal próbálja óvni magát, hogy a szeretet és a kedvesség minden formáját leveszi a palettájáról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top