nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik örökké a haragosaid lesznek

Csillagjegyek, akik örökké a haragosaid lesznek

A következő csillagjegyek sosem bocsátanak meg.

Szörnyű érzés haraggal elválni valakitől, akit szeretsz, aki fontos lenne számodra. Sajnos egyes emberek olyan sok fájdalmat és sérelmet hordoznak magukban, hogy a negatív érzelmektől nemhogy megszabadulni nem tudnak, de folyton újakat zsebelnek be.

Haragos csillagjegyek

Fotó: Getty Images/princigalli

Oroszlán

Oroszlán barátoddal mindig óvatosan bántál, hiszen tudtad, roppant hiú és önimádó. De azt soha nem gondoltad volna, hogy a büszkeségét képes a kapcsolatotok elé helyezni. Egy ártatlan megjegyzésből is őrült hisztit csinál, majd úgy megsértődik, hogy lehetetlenség kiengesztelni. Sőt, akár rosszindulatúvá is válhat veled szemben, így muszáj lesz távol maradnod tőle. Lépj ki a játszmájából, engedd el őt.

Mérleg

Onnan tudod, hogy valamivel megbántottad őt, hogy egyszerűen felszívódik. Nem tudod vele tisztázni, hogy mi a problémája, így kétségek közt maradsz, hogy vajon mivel sértetted meg őt. Eltűnik a közeledből, nem reagál a keresésedre, és akkor is átnéz rajtad, ha véletlenül találkoztok valahol. Ezzel teljesen összezavar téged, és nem tudsz mit tenni, csak meggyászolni a barátságot. Sajnos legbelül ő is őrlődik, de nem mutatja ki.

Bika

Nagyon szereti magában dédelgetni a haragot, amit a legapróbb sérelemtől kezdve, a legnagyobb traumákon át magában hordoz. Pontosan tudja, ki, mivel és mikor bántotta meg őt, és ebből nem enged. Ha terápiára menne, akkor sem engedné el ezeket az érzelmeket, és ez sajnos testi tünetekhez is vezethet nála. Ha haragszik rád, azt tudni fogod, elmondja, mi baja és miért. Az is lehet, hogy megbocsát, de tudd: megbízni sosem fog benned.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top