nlc.hu
Horoszkóp

Fáradt csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek cseppet sem tűrik, hogy pihenés közben háborgatod őket

Amikor fáradtak, kimerültek, tudomásul kell venni, hogy a legjobb, ha békén hagyod őket.

Kos

A Kos rendkívül aktív, energikus és mozgékony csillagjegy. Éppen emiatt nagyon ki tud merülni, és hogy ismét a csúcsra pörögjön, sok pihenésre lehet szükség. Amikor gyötri a fáradtság, kifejezetten türelmetlen, undok és rosszkedvű tud lenni. Ha fölébreszted a Kost, számolnod kell vele, csöppet sem lesz boldog. Nyomós érvet hozz fel, hogy miért nem hagytad őt pihenni. Aztán pedig minél előbb lépj le a közvetlen környékéről. Amíg magához nem tér, nem könnyű eset, viszont amikor ismét tettre kész, újra a tenyerén hordoz.

Csillagjegyek, akik fáradtak és ne háborgasd őket

Fotó: Getty Images/Lucy Lambriex

Oroszlán

Horoszkópja szerint az Oroszlán imád a figyelem középpontjában lenni. Energikus és erőteljes, de még neki is szüksége van a pihenésre, az elvonulásra. Legszívesebben egyedül hever az egész ágyon. Ha teheti, saját szobájába vonul el. Pontosan azt a figyelmet és bánásmódot várja el tőled, mint a királyok vagy a királynők. Ha pihenni akar, akkor pihenni fog. Ha nem akarja, hogy fölébreszd, akkor ne ébreszd fel. A legfontosabb intelem, amit soha ne felejts el: ne ébreszd föl az alvó Oroszlánt, mert éktelen haragra gerjed. Azt meg ugye te sem szeretnéd…

Vízöntő

A Vízöntő kedves, vidám, optimista csillagjegy. Meg az is igaz róla, hogy reggel nem ő az első, aki kipattan az ágyból. Sőt, még csak nem is a második vagy a harmadik. Későn fekszik, későn ébred. Ha bármilyen okból fölébresztenéd, ne lepődj meg, ha elfelejti, mennyire intelligens és okos csillagjegy. Inkább pontosan az ellenkező tulajdonságai ébrednek fel vele együtt. Durván leszólhat, de még kiabálásra is számítanod kell. Ok nélkül a Vízöntőt sem érdemes háborgatni. Ha lehet, hagyd, amíg kipihenten, magától ébred. Akkor ismét imádni való és nagyon bájos lesz veled.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top