Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. december 5. – Álmos csütörtök

A horoszkóp szerint kicsit álmosító lehet ez a csütörtök. A legszívesebben egész nap aludnál, sőt ha tehetnéd, téli álomra hajtanád a fejed. Valahogy próbáld meg túlélni a mai napot, néhány kávé, tea talán segíthet. Holnap sokkal frissebb és energikusabb leszel.

Kos

Ha tehetnéd, ki sem mozdulnál otthonról. A legszívesebben átaludnád az egész csütörtököt. Ha el tudod magadat kérni a munkahelyedről, valójában nem is annyira rossz ötlet ez. Ma egyébként sem leszel valami hatékony. Viszont holnapra nagyon sok munkád gyűlhet fel. Érdemes mérlegelni.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Csütörtökön picit pánikba eshetsz, mert úgy érzed, vészesen közelít a karácsony, és te még sehol sem tartasz az ajándékok vásárlásával. Hidd el, kapkodással nem jutsz előrébb. A legokosabban tennéd, ha vennél néhány mély lélegzetet, amikor elönt az aggódás. Amint megnyugszol, rögtön rájössz, még semmi sincs veszve.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Semmi esetre sem kéne alkudoznod a feletteseddel. Bármit is kér tőled, a legjobban és a legokosabban teszed, ha ellentmondás nélkül belemész, és meg is csinálod úgy, ahogyan kéri. Még akkor is, ha nem igazán értesz vele egyet. Tedd meg, amit kér, és ezzel hivatkozási alapot teremtesz magadnak…

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Ha kedvet érzel a tanuláshoz, csütörtökön érdemes körbe nézni az interneten, hátha találsz valamilyen érdekes tanfolyamot, iskolát, workshopot. Nem kell több éves képzésben gondolkodnod, ha csupán karácsonyi főzőtanfolyamra iratkozol be, és például megtanulod a bejgli sütés titkait, máris nagyon sok inspirációt, élményt és tapasztalatot gyűjtesz.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Csütörtökön úgy érezheted, annyi munka és feladat szakadt a nyakadba, hogy képtelen leszel végezni vele. A legfontosabb, hogy próbáld észrevenni, amikor az önsajnálatba menekülsz. Lehet, hogy sok a munkád, de te nagyon sokat is bírsz el. Nem sokan vannak, akiket nálad jobban lehetne terhelni. Meg különben is, azért te kapod a feladatokat, mert te vagy benne a legjobb…

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Nem mondhatni, hogy túl lelkes lennél csütörtökön. Kicsit álmos a hangulatod, jóval lassabb is vagy, mint általában máskor. Sokkal több feladatot szeretnél elvégezni, de valahogy nem haladsz egyről a kettőre. Ma nehézséget jelenthet folyamatosan egyvalamire figyelned. Próbáld elfogadni, ez egy ilyen nap.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Ez egy álmosító csütörtök lesz a horoszkóp szerint (iStock)

Mérleg

Családod foglalkoztat csütörtökön a leginkább. Talán máris azon töröd a fejed, milyen karácsonyi ajándékokkal lephetnéd meg őket. Mielőtt vennél bármit is, érdemes óvatosan körbekérdezősködnöd, hogy ők mire vágynak, minek örülnének a szívük szerint? Te nagyon ügyesen tudsz kérdezni, fel sem fog nekik tűnni, hogy épp a meglepetést firtatod.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Könnyen lehet, hogy csütörtökön kicsit lassabbnak érzed magad, mint máskor. Ez egy olyan nap, amikor érdemes is picit lassítanod, és leginkább magadra, a lelkedre figyelni. Igyál ma minél több gyümölcsteát, ásványvizet, és jól tennéd, ha este meditálnál, jógáznál egy kicsit. De legalább merülj el egy kád forró vízben.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Könnyen lehet, hogy csütörtökön valamilyen egészen új pénzforrás nyílik meg előtted. Nem vagy benne biztos elsőre, hogy érdemes-e élned vele. Szerencsére nem kell sietned a válasszal, így jut időd bőven, hogy átgondold, megéri-e neked ez a lehetőség. A több pénz ezúttal több elfoglaltsággal is jár. Te tudod, elbírsz-e még vele.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Kicsit lassabban, nehézkesebben haladsz a feladatokkal csütörtökön, mint tervezted. Mintha mindig lenne valaki vagy valami, ami elterelné a figyelmedet az aktuális munkáról. Fogadd el, hogy ma nem tudsz a magad tempójában haladni, mert a többieknek van rád nagyobb szüksége, mint máskor. Teljesítsd ellenvetés nélkül a kéréseiket, akkor előbb térhetsz vissza a feladataidhoz.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Attól félhetsz, hogy kimaradsz az év végi bónuszból. Vajon mi okozza benned ezt a félelmet? Talán nem teljesítetted az elvárt feladatokat? Esetleg magadban, a saját teljesítményedben nem bízol eléggé? Ezek a legfontosabb kérdések, amelyeken érdemes elgondolkodni csütörtökön…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Egyre optimistábban tekintesz magadra, a lehetőségeidre. A bolygók valóban nagyon kedvező folyamatokat jeleznek az életedben. A döntés ugyanakkor a te kezedben van. Senki sem dönthet helyetted, senki sem mondhatja meg neked, melyik megoldást, lehetőséget válaszd. Vedd ma a kezedbe az életedet…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top