nlc.hu
Horoszkóp

Bulizós csillagjegyek

Ez a 3 a legbulizósabb csillagjegy

Ha már nyár és hétvége, jöhet a pihenés, a szórakozás, a kikapcsolódás.

A csillagjegyek bulizás tekintetében is igencsak eltérnek egymástól. Némelyek messze elkerülik a szórakozóhelyeket, mások meg élni sem tudnának a szombat esti partik nélkül.

Vízöntő

A Vízöntők nem szívesen vegyülnek idegenek társaságban, ugyanakkor barátaikkal egyetlen bulit sem hagynának ki. A jókedvről önkéntelenül is gondoskodnak, vidámságuk, humoruk mindenkire átragad. Felszabadultak, energikusak, izgalmasak. Ha Vízöntővel indulsz a szombat esti partira, a hangulat biztosan frenetikus lesz. Mindössze arra vigyázz, nehogy olyat tégy, amit másnap megbánnál.

Bulizós csillagjegyek

(Fotó: Getty Images/Thomas Barwick)

Oroszlán

Ha valakinek nem való az otthon ücsörgés, az biztosan az Oroszlán. Ő a társaság közepe, mozgatója, nem lehet nem észrevenni. Imádják az izgalmas helyeket, akár több szórakozóhelyre is becsöppennek egyetlen éjszaka alatt. Ha Oroszlánnal indulsz szórakozni, az este biztosan emlékezetes lesz, már csak azért is, mert tutira végigjárjátok a legmenőbb klubokat. Az Oroszlán képes végkimerülésig bulizni, szóval, ha úgy érzed, elég volt, bátran leléphetsz mellőle.

Nyilas

A Nyilas imádja a szabadságot, amikor azt tehet, amit csak akar. Mindenkor nyitott rá, hogy új helyeket próbáljon ki. Folyamatosan keresi az újabb és újabb kalandokat barátaival, de nélkülük is remekül elboldogul. Róluk elmondható, hétvégéken a maximumon pörögnek. Ha egy Nyilassal indulsz szórakozni, biztos lehetsz benne, több új ismerőst gyűjthetsz be. Azzal ugyanakkor számolnod kell, Nyilas csillagjegyű barátod nem biztos, hogy veled indul haza hajnalban.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top