nlc.hu
Horoszkóp

3 tévhit a Skorpióról

3 tévhit a Skorpióról

A Skorpió egy nagyon erős és karizmatikus csillagjegy, ezért több tévhit is kering róla. Mutatjuk, mik ezek, és, hogy mi az igazság.

A legrosszabb/legnehezebb csillagjegy

A Skorpió erős hatást gyakorol, így könnyen beskatulyázódik a ”legrosszabb/legnehezebb” csillagjegy szerepébe. Azonban ilyen nem létezik, minden csillagjegynek megvannak a maga jó és rossz tulajdonságai, így egyik sem jobb vagy rosszabb a másiknál.

Tévhitek a Skorpióról

(Fotó: Getty Images/Tetra Images)

Senkivel nem jön ki jól

Tény, hogy a Skorpió érzékeny és sértődékeny, de erős túlzás, amit hajlamosak lehetünk rásütni, hogy senkivel sem jön ki jól. Mint mindenkinek, neki is vannak nyomógombjai, dolgok, amik érzékenyen érintik. Nyilvánvaló, hogy azokkal könnyebben kijön, akik ezeket nem nyomogatják

Értelmezhetetlen a viselkedése

Sokszor mondják rá, hogy nehéz megérteni a viselkedését, ami igaz is, mert hatalmas mélységeket és magasságokat él meg, és eszerint működik. Azok számára, akik mindig középen, a két véglet között járnak, ez valóban nehezen értelmezhető. De nem értelmezhetetlen, csak azt kell elfogadni, hogy mindannyian másképp működünk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top