nlc.hu
Horoszkóp

Skorpió és a párkapcsolat

Ezek a csillagjegyek illenek a Skorpióhoz

Szenvedélyes, felkavaró személye mágnesként vonz mindenkit.

Bika, Rák és Halak: ha ezek egyike vagy, a nagy Skorpió-játékban a legjobb eséllyel indulsz! De mindenki készüljön – ha a Skorpió fullánkja valakit eltalál, fergeteges szerelemvihar van készülőben.

Bika

A szexi Skorpió jelenléte néha frusztráló lehet, de ő ettől még vonzóbb számodra. Az asztrológia egyik izgalmas ténye, hogy az ellentétes csillagjegyek egyszer csak felfedezik, rengeteg közös van bennük. Ilyen páros a Bika és a Skorpió. Míg te a föld elemhez kötődsz, ő a víz jegyéhez, mégis mindketten nagyon komolyan veszitek az elkötelezettséget. Ilyen az egymás iránti szerelem is: végsőkig kitartotok mellette. A Skorpió érzelmei szinte egy földöntúli világból érkeznek, te Bikaként a kézzelfogható érzékiség embere vagy. E kettő ellentétesnek tűnik ugyan, de amikor a párosotok szerelme beteljesül, a tűzijáték az ellenkezőjét bizonyítja.

Skorpióhoz illő csillagjegyek

(Fotó: Getty Images)

Rák

Rákként te vagy a legelragadóbb pár a Skorpió számára. Mint két víz jegyű, érzelmileg annyira egy hullámhosszon vagytok, hogy ez sosem jelent problémát vagy félreértést köztetek. A víz érzékeny, intuitív és spirituális minősége ezeken a területeken teljes összhangba hoz titeket. A Skorpió sötét, Plútó-vezérelte oldala felbukkan ugyan, és szókimondása, a komfortzóna feszegetése zavarba hozhatja a Rák-kényelmedet, képes leszel ezt is kezelni. A Skorpió lesz köztetek mindig, aki konfrontálódik minden helyzetben, te pedig lágyítod és rendbehozod a nehéz helyzeteket. Te leszel számára az édes otthon, ami minden fájdalmának ellenszere.

Halak

Amikor a Skorpió és a Halak egymásra talál, két álomvilág nyílik egybe. Románcotok maga az álom, egyetlen veszélye az lehet, hogy soha nem akartok felébredni belőle. A Skorpiót a 8. ház, a halál és újjászületés vezeti, téged pedig a 12. ház, a spiritualitás. Mindez arra ösztönöz titeket párként, hogy valamit létrehozzatok, alkossatok a közös életetekben. Mivel egyik lábbal a földön álltok, a másikkal a fantázia világában, van honnan ihletet nyerni. Ha pedig mégis az álomvilág mellett döntesz a Skorpió férfival, azt is meg tudjátok valósítani. Egy szép napon elutaztok egy csodás, távoli helyre, ahonnan talán vissza sem jöttök a hétköznapokba soha.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top