nlc.hu
Horoszkóp

Ilyen két Skorpió párkapcsolata

Ilyen két Skorpió párkapcsolata

Nézzük, hogy jönnek ki egymással!

Kezdjük egy gyors, párszavas jellemrajzzal a Skorpióról. Mély érzéseit páncéllal védi, karizmatikus egyéniség, akit a felszín alatti dolgok érdekelnek igazán. Érzékeny és sokszor sértődékeny, valamint birtokló.

Pozitívumok

A Skorpió lelkének mélységeit nehéz megérteni a kívülállók számára. Ki más lehetne erre mégis képes, mint egy másik Skorpió, aki szintén hasonlóan működik? Nem is beszélve arról, hogy a szexualitás és a szenvedély is hatványozottan fontos a számukra, így ebben is jól működhetnek együtt.

Két Skorpió kapcsolata

(Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat)

Nehézségek

A Skorpió az egyik legerősebb csillagjegy és ez a hatalmas erő könnyen összeakadhat és vérre menő harccá fokozódhat, ha mindkét fél képviseli a kapcsolatban. Az sem könnyíti meg a helyzetet, hogy mindketten sértődékenyek és féltékenyek is.

Konklúzió

A kapcsolat akkor tud működni, ha mindkét fél hajlandó elfogadni a tükröket, amiket, akaratlanul is egymásnak mutatnak, és nem szekálásnak, hanem fejlődési lehetőségnek fogja fel mindezt. Tehát mindenképpen szükség van önreflexióra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top