nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik nem hazudnak

Ezek a csillagjegyek kíméletlenül vágják az arcodba az igazságot

Tökéletesen megbízhatsz adott szavukban, ők tényleg sosem csapnának be.

A következő csillagjegyek sosem hazudnának, ők kőkeményen az arcodba mondják az igazságot.

Kos

A Kos vakmerő, egyáltalán nem gondolkodik, mielőtt kinyitná a száját. De éppen ebből adódóan ő nem is képes a lódításra. Az igazság kertelés nélküli kimondásával ugyanakkor gyakran igencsak kellemetlen szituációkba sodorhatja magát, mert a többiek nem mindig fogadják kitörő lelkesedéssel a véleményét. Előfordul, hogy megbántja azokat is, akik nem érdemelnék meg, ám ez sem fogja vissza a Kost a valóság közlésétől. Ő egyszerűen képtelen a hazugságokra.

Csillagjegyek, akik nem hazudnak

Fotó: Getty Images/Thomas Barwick

Oroszlán

Az Oroszlán becsületes, őszinte és a végsőkig hűséges típus. Ezekhez a tulajdonságaihoz minden körülmények között ragaszkodik, még akkor is, ha a jóléte forog kockán. A hazugság nem az ő asztala, ő sokkal egyenesebb és büszkébb annál, hogy belekavarodjon a saját hazugsága hálójába. Nem véletlen, hogy az ő szájából is mindig az igazságot hallod.

Nyilas

A legőszintébb csillagjegy talán a Nyilas. Olyan jólelkű, hogy automatikusan úgy gondolja, mindenki más is ilyen, és ha ő az igazat mondja, akkor mindenki más is ugyanezt teszi. Őszinte és egyenes, ugyanakkor kicsit naiv természete miatt meglehetősen gyakran megégeti magát. Nem képes a hazugságra, ám hajlamos eltúlozni, jócskán felnagyítani bizonyos dolgokat, ami aztán később nem kevés lelkiismeret-furdalást okoz neki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top