nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik párkapcsolatban sem hajlandók megváltozni

Ezek a csillagjegyek párkapcsolatban sem hajlandók megváltozni

A most következő négy csillagjegy szülöttei nem csupán, hogy nem fordulnak ki önmagukból a párjuk kedvéért, de sokszor még a kapcsolat működéséhez feltétlenül szükséges kompromisszumokat sem hajlandók megkötni.

Bika

A Bikák legdominánsabb tulajdonsága a makacsság, éppen ezért esetükben a legkevésbé valószínű, hogy megváltoznának a párjuk kedvéért. A jegy szülöttei pontosan tudják, hogy kik ők és azt is, hogy mit akarnak a partnerüktől. Stabil személyiségüknek mély gyökerei vannak és jellemzően eleve olyan társat választanak maguknak, aki olyannak fogadja el őket, amilyenek. A stabilitásukkal persze számos előny is jár, többek között, hogy abszolút hűségesek és minden helyzetben lehet rájuk számítani.

Oroszlán

Az Oroszlánok túlságosan magabiztosak és büszkék ahhoz, hogy bárki kedvéért megváltozzanak. Úgy érzik, hogy úgy tökéletesek, ahogy vannak és ha ezt a másik mégsem így látja, ahelyett, hogy változtatnának, inkább továbbállnak és olyasvalakit keresnek maguknak, aki nem csupán megelégszik azzal, amilyenek, de egyenesen le van nyűgözve a személyiségüktől.  

Fiatal pár

Fotó: Getty Images

Skorpió

A Skorpiók rendkívül érzékenyek, bizalmatlanok és felettébb rugalmatlanok. Nem változnak meg azért, hogy megfeleljenek a másiknak, ugyanakkor a párjuktól sem várják el ezt. Mindenekfelett hűek önmagukhoz, és párválasztáskor az olyan partnereket részesítik előnyben, aki hasonlóképpen hiteles, önazonos személyiségek. 

Kos

A Kosok nem hajlandók megváltozni, másokat viszont annál inkább szeretnek megváltoztatni. Ez a hozzáállás az élet minden területén, a párkapcsolatokban pedig különösképp jellemző rájuk. A jegy szülöttei rettegnek a kompromisszumoktól és úgy vélik, ha akár csak kicsit is változnak, azzal önmagukat verik át, vagy egyenesen tagadják meg. A másiktól viszont elvárják, hogy hozzájuk idomuljon és ha ezt nem hajlandó megtenni, inkább véget vetnek a kapcsolatnak.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top