nlc.hu
Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek nem jön be az egyéjszakás kaland

Ezeknek a csillagjegyeknek nem jön be az egyéjszakás kaland

Ez a három csillagjegy biztosan nem az egyéjszakás kalandok híve, még akkor sem, ha talán az életükben egyszer velük is megesik hasonló.

Szűz

A Szűz a minőséget mindenkor a mennyiség elé helyezi, így nem gondolkodik egyéjszakás kalandban. Emellett sokat jelent neki a rendszeresség, így ha valakit elfogad annyira, hogy ágyba is bújjon vele, elvárja, hogy a párkapcsolat kiszámítható legyen, stabillá váljon. Ez persze nem jelenti, hogy életében soha, egyetlenegyszer sem csábul el, de sokkal jobban szereti, ha új és gyors ismeretségek helyett tartós párkapcsolatban élhet.

Csillagjegyek és az egyéjszakás kalandok

(Fotó: Getty Images/Westend61)

Rák

A Rák romantikus szerető, valójában önmagában már ezért sem igazán talál élvezetet az egy éjszakára érvényes rövid afférban. Alkalmanként nála is becsúszhatnak ugyan ilyen jellegű élmények, de ő sosem tud az első összebújáskor teljesen megnyílni. Ezek nem olyan kapcsolatok, amelyekben biztonságban érezné magát annyira, hogy felfedje sebezhetőségét, az érzéseit, az érzékenységét. Ő is inkább a tartós kapcsolatok híve.

Oroszlán

Az Oroszlán úgy bonyolódik vagy inkább sodródik egyéjszakás kalandokba, hogy azokat valójában csöppet sem élvezi. Hatalmas szíve van, és ezért rosszul esik neki, hogyha valaki csak keresztülsuhan az életén. Néha tudat alatt is azt várja, hogy végül kiderül, ez a kaland most mégsem egyéjszakás lesz. Nagyon tud szeretni, mindent megtesz a társ boldogságáért, ehhez viszont egyetlen éjszaka nagyon kevés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top