nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek akik mindenkinél különbnek képzelik magukat

Ezek a csillagjegyek mindenkinél különbnek képzelik magukat

Ők azok a csillagjegyek, akik fokozottan hajlamosak rá, hogy azon a bizonyos magas lovon üljenek.

Bak

A Bak csillagjegy szülötteinek szilárd meggyőződésük, hogy felsőbbrendűek másoknál. Gyakran sokkal fontosabbnak tartják az anyagi javakat és a társadalmi státuszt, mint az emberi értékeket. Rendkívül céltudatosak és mindent a saját érdekeiknek rendelnek alá, emiatt hajlamosak a rideg és kifejezetten törtető viselkedésre és a mindenféle empátiát nélkülöző elutasításokra. Olykor nem csupán az idegenekkel, vagy számukra közömbös személyekkel, de még a hozzátartozóikkal, barátaikkal is lekezelően bánnak.

Kos

A Kosok kifejezetten magabiztos személyiségek, általában ebből fakad a felsőbbrendűség-érzetük is. Nem elsősorban rosszindulatból néznek le másokat, egész egyszerűen túlteng bennük az önmagukba, saját cselekedeteikbe, ötleteikbe, megoldásaikba vetett hit. Emiatt aztán többnyire még csak feltételezni sem képesek, hogy valamiben esetleg nem nekik, hanem másoknak lehet igazuk vagy másvalaki bizonyulhat náluk jobbnak, eredményesebbnek. 

Egoizmus

Fotó: Getty Images

Skorpió 

A Skorpiók intelligensek és érzékenyek, azonban igen bizalmatlan természetűek, ezért igyekeznek rejtőzködni és már-már misztifikálni saját magukat. Szeretnek ugyanakkor irányítani, sőt akár manipulálni is másokat. Mindemellett a kritikai érzékük is igencsak fejlett. Mindezen tulajdonságaik pedig gyakran leereszkedő viselkedésben kulminálódnak.

Oroszlán

Az Oroszlán jegy szülöttei számára a legfontosabb, hogy folyamatosan a középpontban legyenek, ezt az állapotot pedig sok esetben azzal igyekeznek fenntartani, hogy a saját felsőbbrendűségüket hangsúlyozzák. Gyakorlatilag képtelenek elviselni, ha bárki más kerül a reflektorfénybe rajtuk kívül, épp ezért hol önhittségből, máskor a figyelem esetleges elvesztése okán érzett kétségbeesésből viselkednek lekezelő módon. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top