nlc.hu
Horoszkóp

Párkapcsolat és a szabadság

Ezeknek a csillagjegyeknek térre van szüksége a párkapcsolatban

Ezeket a csillagjegyeket soha ne akard korlátok közé szorítani.

Sokan úgy képzelik el a párkapcsolatot, hogy sülve-főve együtt vannak a partnerükkel és mindent együtt csinálnak, de vannak olyanok is, akiknek ez ijesztő.

Nyilas

A Nyilasnak elengedhetetlen a szabadság és az izgalom. Imádja a spontán dolgokat, például, hogy felszáll egy buszra, amiről azt sem tudja, hova tart, és elutazik pár napra. Az ilyen jellegű kalandokra akkor is szüksége van, ha már párkapcsolatban él, de ezeket leginkább egyedül csinálná, mert ilyenkor tényleg nem szeretne senkihez sem alkalmazkodni.  Mindez semmit sem ront a partnerével való kapcsolatán, sőt feltöltődve tér vissza, amiből a párja is profitálhat. Fontos, hogy a Nyilas párja tudja ezt, és elegendő teret adjon neki.

Téradás egy párkapcsolatban

Fotó: Getty Images/Thomas Barwick

Ikrek

Az Ikrek tud nagyon alkalmazkodó is lenni, de rendkívül energikus, és  szeret új dolgokat kipróbálni. Valósággal szomjazza az új tapasztalatokat, életleckéket. Kommunikatív és támogató partner, de könnyen nyugtalanná válhat, ha nem éri elég impulzus. Új emberekre és új helyekre van szüksége, beszélgetni szeretne, hiszen lételeme a kommunikáció. Nagyon rosszul tűri, amikor párja ráakaszkodik, mert akkor úgy érzi, hogy korlátozni akarja őt. Márpedig ő is fuldoklik a túl szoros kapcsolatban. Hagyni kell, hadd pezsegjen, az új emberek és új barátok inkább támogatják, segítik a párkapcsolatát.

Kos

A Kos imád mozgásban lenni, és nem lehet neki parancsolni, mindig a saját feje után megy. Szenvedélyes csillagjegy, aki könnyen fellelkesedik, és ilyenkor gőzerővel veti magát az újdonságokba. Legyen szó egy megvalósítandó ötletről vagy új sportról, megállíthatatlanul tör előre, és a többi dolog ilyenkor kissé háttérbe szorul az életében. Partnerének fontos tudnia, hogy ilyenkor sem arról van szó, hogy már kevésbé szeretné őt, de ő az újdonságokból nyeri a friss energiákat. Ha elég teret, szabadságot kap, mindezt visszaforgatja a párkapcsolatba, vagyis semmi ok az aggodalomra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top