nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik egy kapcsolatban is igénylik a szabadságot

Ezek a csillagjegyek egy kapcsolatban is igénylik a szabadságot

Ők azok az emberek, akiknél egyszerűen nem fordulhat elő, hogy egy párkapcsolatban teljesen feladják és alárendeljék magukat...

Ha a párod a most következő négy csillagjegy valamelyikében született, tudd, hogy bármennyire is szeret téged, attól még sosem fogja teljesen feladni a szabadságát.

Szűz

A Szüzek alapvetően introvertált természetűek, akik a kiszámítható, tervezhető és elemezhető dolgokat szeretik az élet minden területén. A párkapcsolat az egyik olyan terep, mely a komfortzónát jelenti a számukra, azonban ezen belül igenis szükségükben van szabad térre és időre, amikor kizárólag saját magukkal, illetve az őket érdeklő dolgokkal foglalkozhatnak. Mivel a jegy szülöttei nem a spontaneitásukról híresek, számukra az az optimális, ha a szabadságot is valamiképpen beépíthetik a rutinjukba. Ennek lehetséges módja például egy hobbi, melyet a párjuk nélkül, kizárólag a saját szórakoztatásokra vagy épülésükre gyakorolnak, vagy épp hetente-kéthetente egy fix este, amit a barátaikkal tölthetnek.

Nyilas

A Nyilas a zodiákus szabad szelleme, akinek lételeme a felfedezés és a kaland. A jegy szülöttei éppen ezért nehezen köteleződnek el, mivel attól tartanak, hogy egy párkapcsolat túlságosan lekötné és korlátok közé szorítaná az életüket. Éppen ezért csak olyan párkapcsolatban boldogok, ahol a másik fél a megfelelő bizalommal és rugalmassággal biztosítja nekik a személyes teret és szabadságot. Cserébe ők is megadják ugyanezt a párjuknak, éppen ezért számukra egy másik fokozottan szabadságvágyó csillagjegy szülötte az ideális partner.

Hullámvasút

(Fotó: Getty Images)

Bak

A Bakok ambiciózus emberek, akik szorgalmasan és következetesen dolgoznak a kitűzött céljaik eléréséért. Mindez azonban gyakran a magánéletük rovására megy: sokan közülük inkább az egyedüllétet választják az önmegvalósítás érdekében. Párkapcsolatba csak akkor kezdenek, ha úgy ítélik meg, hogy mellette marad elég idejük és energiájuk a kemény munkára is. Legszívesebben olyan partnert választanak, aki nem csupán csak tolerálja a munkamániájukat, hanem kifejezetten tiszteli azt, esetleg maga is hasonló elvek mentén éli az életét.

Vízöntő

A Vízöntők kiválóan érzik magukat a saját társaságukban, éppen ezért nem sietnek az elköteleződéssel. Számukra az a kényelmes, ha maguk oszthatják be minden percüket és folyamatosan a saját érdekeikre és kibontakozásukra összpontosíthatnak. Egy párkapcsolatban sem hajlandók elvárásoknak megfelelni vagy teljesen feladni a függetlenségüket és kifejezetten tág személyes térre van szükségük. Hosszabb távon csak olyan partner képes megmaradni mellettük, aki mindettől nem érzi magát bizonytalanságban. 

via

Még több horoszkóp

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top