Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek szabadságra vágynak a párkapcsolatban

Ezeknek a csillagjegyeknek egyszerűen szükségük van a függetlenségre, az önállóságra, a szabadságra is a párkapcsolaton belül. Persze ez nem jelenti, hogy nem tudnának elköteleződni, de időként kell nekik, hogy egyedül, a párjuk nélkül töltődjenek. Vajon te is köztük vagy? És a párod? A horoszkópból megtudhatod a részleteket.

Vajon mire van szükség az igazán boldog párkapcsolathoz? Mindegyik csillagjegy másra vágyik, van, aki az állandóságra esküszik, ám akadnak, akiknek a szabadság ad valódi örömet. Ez korántsem jelenti, hogy ne értékelnék a párkapcsolatot, vagy félnének az elköteleződéstől, csupán azt, hogy a közösen eltöltött idő mellett fontos számukra az egyedüllét is. Lássuk, melyik az az öt csillagjegy, aki nem szereti, ha a párkapcsolatában béklyóba köti a társa.

1. A Kos

A Kos roppant céltudatos típus, önbizalma az egekben, s megvan győződve a saját döntései helyességéről. S bár párkapcsolatában a szerelmét, a támogatását nem kell nélkülöznie a párjának, időnként remekül elvan egymagában is. Hűséges a társához, ám ha úgy érzi, fejlődéséhez elengedhetetlen, hogy saját útját járja – akár azon az áron is, hogy hosszabb időre is távol legyen a párjától –, nem habozik megtenni.

2. Az Ikrek

Az Ikrek valójában olyan, mint a forgószél, odavan a közös programokért a párjával, de ha olyan kedve támad, akkor fogja magát, s egymagában csinál valami mást. Élvezi a társasági pezsgést, bármiről el lehet vele beszélgetni. S bár szerelmes a párjába, szüksége van a saját élettérre, a szabad mozgásra is. Olyan, akár a pillangó, ha tehetné, legszívesebben virágról virágra szállna. Ha társa nem veszi ezt zokon, s odafigyel, hogy a kapcsolat ne laposodjon el, hűséges és kitartó párra talál benne.

Ezeknek a csillagjegyeknek egyszerűen kell a szabadság a párkapcsolatban is (iStock)

3. A Szűz

Párkapcsolatában a Szűz nagyon szereti a stabilitást, ám ugyanakkor folyamatosan nézi, miként tudna egyedül, a párja nélkül is boldogulni. Független, a tökéletesre törekvő csillagjegy, ám ezen tulajdonságokat csak akkor találja meg, ha egymagában töltheti néha az idejét. Ha vele randizol, fontos, hogy meghallgasd, bátorítsd, s adj neki elegendő teret, hogy azt csinálhassa, amihez éppen kedve szottyan. Neki mindez valójában az énidő hasznos eltöltését jelenti.

4. A Nyilas

A csillagjegyek közül talán a Nyilas igényli legnagyobb szabadságot és mozgásteret. A párjával szoros és meghitt a kapcsolata, ennek ellenére előfordul, hogy néhány napra lelép anélkül, hogy arról említést tenne a párjának. Ha vele élsz, el kell fogadnod a különc viselkedését, és hogy úgy is azt teszi, amit a szíve diktál. Ha megadod neki a szabadságot, mindig visszatér hozzád, mert neki a saját életére, a kalandokra éppúgy szüksége van, mint a veled való közös együttlétekre.

5. A Vízöntő

A Vízöntőnek szintén nagyon sok szabadságra van szüksége, hogy feltöltődjön és újra visszataláljon a párjához. Nem a legromantikusabb csillagjegy, sőt igazi lázadó természet, aki a személyes szabadságát többre értékeli. Persze a maga módján kimutatja az érzéseit a párja felé, s remek, hűséges társnak bizonyulhat hosszú távon is. Ha vele randizol, el kell fogadnod, hogy mindent a saját ütemében végez, s őt teljesen fölösleges bármiben is sürgetni.

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top