nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik csak magukat bosszantják

Csillagjegyek, akik csak magukat bosszantják

Könnyen dühbe gurulnak, de inkább magukat bosszantják sokszor teljesen fölöslegesen. Magadra ismersz?

Bak

A Bak minden igyekezetével azon van, hogy sikeres legyes az életben, a munkájában, a párkapcsolatában, s amikor az erőfeszítései nagyon nem akarnak összejönni, elveszíti a fejét. Mindent megtesz, hogy elérje az összes kitűzött célját. Lobbanékony alkat, s ha egyszer elveszíti a türelmét, senki sem képes megmondani, mire képes. Alapból nagyon erős az önuralma, így mások társaságában viszonylag ritkán veszíti el a fejét – magában viszont annál többet bosszankodik.

Zodiac signs inside of horoscope circle. Astrology in the sky with many stars and moons astrology and horoscopes concept

Zodiac signs inside of horoscope circle. Astrology in the sky with many stars and moons astrology and horoscopes concept

Nyilas

A Nyilas gyorsan dönt, ösztönös, vakmerő és független csillagjegy. Szóval minden adott ahhoz, hogy időnként ő is őrültségeket tegyen. Csöppet sem büszke rá, amikor egyszer-egyszer elbaltáz valamit, ám úgy van vele, ez is élete szerves része, amiből tanulni lehet. Mégis megvan az a a rossz szokása, hogy hajlamos többször is ugyanazokat a hibákat elkövetni, amitől aztán nem győz magában bosszankodni.

Bika

Vannak napok, még ha meglehetősen ritkán is, amikor a Bika józansága megkérdőjelezhető. Amikor viszont sor kerül rá, ingerült és féktelen oldalát is megismerheti a környezete. Hajlamos lehet még azelőtt mindenféle következtetést levonni, hogy megismerné a tényeket. Ennek ellenére alapvetően visszafogott, nyugodt és higgadt típus, aki inkább csak magában bosszankodik, másokat nem terhel a problémáival.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top