nlc.hu
Horoszkóp
Házasság és a csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek már a házasság gondolatától is rosszul vannak

Egyszerűen nekik az elköteleződésnek ez a formája nagyon riasztó.

Ezek a jegyek a házasság gondolatára is pontosan ez ellenkező irányba rohannak el.

Oroszlán

Az Oroszlán valójában nagyon jól érzi magát a párkapcsolatban, de a házasságkötést nagyon is meggondolja. Szerinte a boldogsághoz semmilyen papírra sincs szükség, és csak fölösleges procedúra az esküvő. Miért is ne lehetne tökéletes a kapcsolat házasság nélkül is? Meggyőződése, hogy a házasságkötés pontosan azt a békét és harmóniát borítaná csak fel, amiben addig élt a párjával. A házasság egyet jelent az önfeláldozással, a folyamatos kompromisszumokkal, márpedig ő erre nem képes, nem is akarja. Ő egyszerűen csak élvezni szeretné az életet.

Házasságtól menekülő csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Peter Dazeley

Nyilas

A Nyilas nem veszi komolyan az életet. Laza, független és optimista szemléletétől távol áll a házasság intézménye, mert szerinte ahhoz nagyon komoly döntést kell hoznia. Szereti, ha azt teheti, amit akar, ha nincsenek vele szemben elvárások, ha bármikor lóghat a barátokkal. A házasság szerinte valódi csapda, amit nagyon messze el is kerül. Nem szereti a kötelezettségeket, a kötelességeket. Egy nap, valamikor, a számára tökéletes partnerrel kimondja a boldogító igent, de alapból a házasságot nagyon nehezen képzeli el.

Vízöntő

A Vízöntő kétségtelenül nagyszerű barát, figyelmes és odaadó szerető, de házastársként könnyen kudarcot vall. Mivel nagyon intelligens, pontosan tudja magáról, a házasság intézményét nem neki találták ki, ezért nem is tesz könnyelmű ígéreteket. Valójában egyedül is jól érzi magát, még az sem különösebben zavarja, ha hosszabb ideig él szingliként. Ő az egyik legfüggetlenebb, legönállóbb csillagjegy, az elvárásoktól, a kötöttségektől, és így a házasságtól is valósággal menekül. Persze, egyszer talán ő is kimondja a boldogító igent, de addig sok víz folyik le a Dunán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top