nlc.hu
Horoszkóp

Így fog hatni erre a 4 csillagjegyekre a retrográd Merkúr

Erre a 4 csillagjegyre erősen fog hatni a retrográd Merkúr

Bár a Merkúr a naprendszer legkisebb bolygója, óriási szerepe van életünkben.

A retrográd Merkúr szeptember 9-én indul el, de a változások már érezhetőek.  Az asztrológia szerint ezt az időszakot lehet legjobban az újraszervezésre használni.

Kos

Sajnos vissza kell venned a tempóból az élet minden területén, nem lehet padlógázzal hajtani. A retrográd Merkúrra nem hat az erőszak, csak a türelem. Minél jobban erőlteted a dolgokat, annál nagyobb lehet a kudarc.

Merkúr retrográd hatása

Fotó: Getty Images/kampee patisena

Ikrek

A Merkúr a te uralkodó bolygód, ezért a retrográd mozgása is nagyon erőteljesen hat rád. Fontos, hogy ne kapkodj semmivel sem, lassíts ezekben a hetekben. Készülj fel rá, hogy emberi kapcsolataid sem működnek ilyenkor valami jól.

Szűz

A te uralkodó bolygód is a Merkúr, a retrográd szakaszban pedig a zűrzavart erősítheti fel benned és körülötted. A rendet és a rutint a káosz és a bizonytalanság váltja fel. Alkalmazkodóképességed a túlélés egyedüli záloga.

Mérleg

A legjobb, ha alternatív lehetőségeket találsz a kapcsolattartáshoz a személyes helyett. Szerződéskötésnél legyél nagyon óvatos, ne írj alá semmit azonnal, fusd át többször az iratokat. A régi barátok eltűnhetnek, vagy még régebbiek kerülhetnek elő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top