nlc.hu
Horoszkóp

Párkapcsolati horoszkóp: Szűz és kapcsolatai

Párkapcsolati horoszkóp: Szűz és kapcsolatai

Ha Szűz jegyű vagy, most megtudhatod, miként alakulhatnak párkapcsolataid.

Szűz és a Kos

Baráti, jól működő kapcsolat. Találtál egy újabb hadvezért, akinek szolgálatába állhatsz, és egy Kos értékeli az önfeláldozást. Ez neked is jólesik, érzed, hogy tisztelnek, megbecsülnek, és ettől valósággal szárnyakat kapsz. Igaz, kicsit önző is leszel: féltékeny mindenkire, akit társad szintén sokra tart, és ebből aztán lehetnek viták. Mindketten ingerlékeny emberek vagytok, hamar felkapjátok a vizet, de szerencsére hamar le is csillapodtok. Te azonban még sokáig sértett maradsz.

Szűz és párkapcsolatai

Fotó: Getty Images/Hanna Udod

Szűz és a Bika

Nem túl békés, de praktikus kapcsolat. Az ellentétek abból adódnak, hogy te, bár társadhoz hasonlóan megfontolt és körültekintő vagy, néha kicsit fárasztónak tartod egy Bika „na, jó, most gondoljuk át újra” stílusát. Te ennél egy kicsit merészebb lennél, többet kockáztatsz, mozgékonyabb és vagányabb vagy. Szerencsére a lényegben egyetértetek: nem költekezni, a tulajdonviszonyokat tisztázni és tartalékolni a szűkösebb napokra.

Szűz és az Ikrek

Rövid távon érdekes kapcsolat. Valami megmagyarázhatatlan dolognál fogva vonzódtok egymáshoz, van bennetek valami közös, valami nagyon hasonló, és emiatt hamar egymásra találtok. Néhány izgalmas beszélgetés és együtt töltött éjszaka után azonban elmúlik ez a varázs, és rá kell döbbenned: társadnak ez csak egy kaland, arról nem is beszélve, hogy mindig késik, szanaszét hagyja a ruháit, és soha nem mosogat.

Szűz és a Rák

Harmonikus, szeretetteljes kapcsolat. Minden esélyetek megvan egy hosszan tartó, boldog szerelemre, ami erős szövetség, barátság is egyben. Találtál valakit, akit védelmezhetsz, s aki mindezért hálás és ragaszkodó. Társad sokoldalú, tehetséges ember, de gyakran biztatásra, tanácsra szorul. Te persze boldogan segítesz, bár néha elveszted a türelmed, és ilyenkor nagyon megbántod a másikat. Ha valóban fontos neked ez a kapcsolat, figyelj jobban oda.

Szűz és az Oroszlán

Izgalmas, de nem felhőtlen kapcsolat. Eléggé különböztök egymástól. Te precíz és alapos vagy, és amikor egy Oroszlán legyint, hogy „ugyan már, kicsire nem adunk”, mérgedben legszívesebben a torkának ugranál. Társad azonban (ugyan soha nem mondanád), becsül téged azért, hogy olyan tisztán átlátod a dolgokat, és sok szempontból neked is imponál a másik lezsersége, nagyvonalúsága. A dolog tehát nem reménytelen, ne adjátok fel!

Szűz és a Mérleg

Nehezen összecsiszolható kapcsolat. Van ugyan némi közös bennetek: szeretitek a szép, rendezett dolgokat, de a harmónia mindkettőtöknek mást jelent. A Mérleg a dolgok lényegét kutatja, filozófus, ennélfogva gyakran lezser (egy Szűz megfogalmazásában: hanyag). Te viszont nagyon is a földön jársz: praktikusan gondolkodsz, elemző és gyakorlatias vagy és nagy gondot fordítasz a részletekre – ettől azonban társadnak borsódzik a háta.

Szűz és a Skorpió

Ellenséges, érdektelen kapcsolat. Nem valószínű, hogy túl sok vonzót találsz a másikban. Társad lenéz téged, amiért nincs érzéked a lélektani finomságokhoz, és szorgalmasan robotolsz ahelyett, hogy egyszerűen megszereznéd magadnak, amit akarsz. Ez persze felháborít téged, és elégtételt követelsz a sértésekért, egy Skorpiónak azonban esze ágában sincs nyíltan harcolni. Jobban teszed, ha vigyázol magára.

Szűz és a Nyilas

Civakodó, de inspiráló kapcsolat. Téged igencsak bosszant a Nyilasok pökhendisége, és ahol tudsz, ott oda is „pörkölsz” nekik, ám társadban emberedre találsz: hasonlóan szellemes és lényegre törő válaszokat kapsz. Ettől csak még mérgesebb leszel, de titokban tetszik is neked: végre valaki, akivel elmés szócsatákat vívhatsz. Ne feszítsd azonban túl a húrt, a Nyilasok alapvetően békések és nyájasak. Néha inkább sakkozzatok.

Szűz és a Bak

Nyugodt, csendes kapcsolat – amolyan „se előre, se hátra”. A hétköznapokban bizton számíthattok a másikra: megbízható, hűséges partnerre találtatok. Szeretitek a kényelmet, az otthonüldögélést, a hasznos, funkcionális tárgyakat, ez azonban egyikőtöket sem elégíti ki. Mindkettőtök munkája egyben a hivatása, de ritkán dolgoztok hasonló szakterületen, így az ilyesfajta gondjaikat nem tudjátok megosztani egymással.

Szűz és a Vízöntő

Áldozatokat követelő kapcsolat és természetesen tőled követel áldozatokat. A Vízöntők különc, önálló lények, akik teljes odaadást és alkalmazkodást kívánnak környezetüktől. Te erre maradéktalanul alkalmas vagy, sőt hajlandó is, hiszen téged éppúgy, mint bárki mást, elbűvöl egy Vízöntő különleges kisugárzása. Kész vagy engedelmeskedni, mint jó katona a parancsnoknak, de a várva-várt kitüntetések gyakran elmaradnak.

Szűz és a Halak

Értékes, vonzó kapcsolat. Illetek egymáshoz kívül-belül: lelkiismeretesek, figyelmesek, szorgalmasak vagytok. Külsőtökre is nagy gondot fordítotok, mindig tiszták, nettek, ápoltak vagytok. (Emiatt viszont feltétlenül szükségetek lesz két fürdőszobára.) Talán kicsit bátortalanok vagytok, ha valamiben dönteni kell, szívesen támaszkodnátok egy magatoknál erősebb társra, de erre is biztosan találtok megoldást. Kérdezzétek meg talán valamelyikőtök anyósát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top