nlc.hu
Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek folyamatosan kell a motiváció

Ezeknek a csillagjegyeknek folyamatosan kell a motiváció

Ezeknek a csillagjegyeknek az inspiráció úgy kell, mint másoknak egy falat kenyér.

Nincs egy nyugodt percük sem… Attól a pillanattól kezdve, hogy megszólal az ébresztőóra, egészen addig, amíg le nem kapcsolódik este a villany, ezekben a csillagjegyekben folyamatosan ég a „valamit tenni” vágya.

Szűz

A Szűz állandóan a telefonját böngészi, inspirációk után kutatva. Szüksége van a folyamatos ingerre, mert a nélkül hajlamos lehet ellustulni, kiégni, így nem véletlen, hogy sokszor elakad a vicces mémeknél és gifeknél. A legnagyobb szórakozást az jelenti számára, ha ezekre reagálhat, különben nagy valószínűséggel ülne a szobájában, a tévét bámulva.

Csillagjegyek, akiknek fontos az inspiráció

(Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat)

Kos

A Kosnak is folyamatos impulzusokra van szüksége, ám ha egyszer elkapta a fonalat, nincs megállás. Lehet, hogy reggel nem ő ébred a leghamarabb, ám amint megitta a reggeli kávéját, megnézte a híreket, elolvasta az újságot, azonnal aktív üzemmódba kapcsol. Hatalmas tenni akarás buzog benne, csak éppen meg kell kapnia ehhez a kezdő lökést.

Ikrek

Az Ikreknek azért lételeme a külső inger, mert nem képes saját magát inspirálni. Akár délután 3-ig az ágyban lazsálna, és nem vágja földhöz magát, ha elszalaszt egy remek lehetőséget. Ám semmittevőnek lenni nem a legfelemelőbb érzés, viszont mások ösztönzésére van szüksége, hogy maga mögött hagyja a halogatást, és erőt, inspirációt gyűjtsön a feladatok teljesítéséhez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top