nlc.hu
Horoszkóp

Szerelmi horoszkóp

Szerelmi horoszkóp 2022. szeptember 17-18. – Csevejre fel!

Szerelmes eszmecserére hív a hétvége. Beszéljétek át közös dolgaitokat, így a félreértéseket gyökerében fojthatjátok el.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szánjatok időt a beszélgetésre, létfontosságú, hogy megértsétek egymást. Ha elbeszéltek egymás mellett, olyan félreértés támadhat, ami akár az egész hétvégéteket elronthatja. Olyan hőt sugározhatsz magad köré, hogy szinte perzselsz. Csak óvatosan, nehogy megégesd szerelmedet…

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bolygód, a Vénusz szinte predesztinál a romantikára. Mindent szépen el tudsz rendezni ehhez, de ne vállalj túl sokat, adj magadnak időt a pihenésre hétvégén! Komoly beszélgetés várhat rád, de ezt is át lehet fordítani humorosba. Az a jó, ha mindketten tudtok nevetni…

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Vedd komolyan a párodat, megbánthatod azzal, ha viccet csinálsz a problémájából! Temérdek információ állhat rendelkezésedre, hogy támogasd kedvesed. Ha valaki, te aztán remekül ki tudod fejezni magad, ezzel tisztázva a helyzetet. Utána pedig jöhet a felhőtlen, közös szórakozás.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehetőség adódhat egy régebbi kapcsolat felmelegítésére vagy komolyabbá válására. Ha nehéz helyzet adódik, mindenképp idézd fel eddigi tapasztalataidat, ezek most kisegíthetnek a bajból. Derűs jókedv is eluralkodhat rajtad, ha így lesz, ezt oszd meg pároddal.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha ma randevúznál, légy körültekintő, mind a partner, mind a helyszín tekintetében. Fogd vissza magad, semmit nem szabad siettetni, az később megbosszulná magát. Adj időt magatoknak, némi szabadságot a másiknak, és elég figyelmet a kapcsolatotoknak!

Pár beszélget a naplementében

Együtt (fotó: Unsplash)

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

A múltról és a jövőről is beszélgethettek pároddal – de egyikben sem kell minden részletet kitárgyalni, nem szükséges vallatnod a másikat és kritikus énedet se rajta gyakorold! Örülj mindannak, amit magától megoszt veled, szép lassan lépegethettek így előre.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Egymást kiegészítve működtök együtt a legjobban. A tökéletes összhang lehet még csak ábránd, de akár hosszú távú cél is. Az összecsiszolódás nem könnyű, de ha ezt folytatjátok, lehet belőle valami. Az eltérések lehetne bántóak vagy puhák is…

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Használd ki a ma felmerülő lehetőségeket, melyek a kommunikáció terén adódnak. Ez persze potenciálisan viták lehetőségét rejti, de optimális esetben kapcsolatotok mélyítését hozhatja. És a vita is végződhet szerelmes csatában…

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Egyeztessétek a hétvégi programot, hogy később már ne adódjon semmi félreértés ebből. Ne légy túl szigorú kedveseddel, inkább próbálj a támasza lenni. Érthető, ha szeretnél minél többet megtudni róla, de azért ne ronts ajtóstul a házba…

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szánjatok időt rá a hétvégén, hogy szövögetitek közös céljaitokat, terveztek, álmodtok. A külső nehéz körülmények ellenére keressétek a lehetőségeket. Ha osztatlan figyelmet szenteltek egymás ötleteinek – bármely téren, – az segít felvirágoztatni kapcsolatotokat.

Szerelmespár fekszik a füvön

Összebújva (fotó: Unsplash)

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Sokkal beszédesebb lehetsz, de némely téma érzékenyebben is érinthet. Egy mély beszélgetés hatására régi sebek szakadhatnak fel vagy elfojtott érzelmi gócokra lelhetsz magadban. Szép lassan gyógyítsd-bogozd ezeket, párod segítségét kérve.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Légy újító, lepd meg valamivel kedvesedet! Nem kell nagy dologra gondolni, de neki szóljon, legyen személyes! Ha még egyedül vagy, tegyél lépést az ismerkedésre, nyiss bátrabban, kommunikálj! Ha előadást tartasz a másiknak, az elriaszthatja, inkább a kölcsönösségre koncentrálj.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top