nlc.hu
Horoszkóp

Tanácsok az egyes csillagjegyeknek

Heti csillagjegy horoszkóp 2022. szeptember 19-25. – Éltesd a kapcsolataidat

Az ősz visszavonhatatlanul megérkezett, a hétre esik az őszi napéjegyenlőség és a Mérleg újhold is.

Vajon mi mindent sugall a heti csillagjegy horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Új fejezet nyílhat kapcsolataidban. Hogy ezek jó irányba induljanak, elengedhetetlen hozzá rengeteg türelem és hogy figyelembe vedd a köztetek lévő különbségeket. Önálló vagy, saját utadat járod, de ettől még mások élete és döntései hatással lehetnek rád. Tiszta és egyértelmű kommunikáció segít, különösen, ha nagyobb empátiával tudsz a másik felé fordulni. Ha egyébként nem nagyon törődsz mások véleményével, most mégis érdemes meghallgatni a többieket, egyszerűen azért, mert más szemszögből nézik-látják a világot. A végső döntés úgyis a tiéd.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Az őszi energiák segítenek, hogy kiteljesedj, beérleld a termést. Feladataid örömforrásként szolgálhatnak, különösen, ha sikerül ezeket a héten lekerekíteni és az utolsó simításokat is megtenni, így a jól végzett munka öröme végig elkísér. Légy úrrá a szorongáson, ha döntésről van szó. Lehet, hogy jobb mozgásban lenni, mert akkor folyamatában alkalmazkodhatsz a történésekhez, mint egy helyben álldogálni tétovázva, hogy merre indulj. Az irányt mozgás közben is változtathatod finoman.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Nem meglepő, ha szövögeted aktuális terveidet, gondolataid folyamatosan pörögnek és új ötleteid támadnak. Rossz felé vihet, ha túlgondolod a dolgokat. Kreatív és kíváncsi éned új irányba és új ismeretségek felé fordíthat. Már meglévő kapcsolataid se szoruljanak háttérbe, megszilárdíthatod, szükség esetén pedig rendezheted ezeket. Bár egyik erősséged a kommunikáció, de lehet ezt finomítani, figyelmesebbé tenni, illetve több teret engedni partnerünknek. Érdemes felpezsdíteni társasági életedet, akár buliszervezésbe is belevághatsz.

Barátnők beszélgetnek virágok között

Beszélgetősdi (fotó: Unsplash)

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Ha valaki, Te aztán mindent megteszel, hogy helyrehozd, ha esetleg megbántottál valakit. Ez mindig fontos számodra, jó alapot teremt kapcsolataidban és megbízhatóvá tesz. Nehezebb a dolgod, ha úgy érzed, olyan dolgokért hibáztatnak, ami nem a te hibád. Ha így érzed, óvatos kommunikációval tedd egyértelművé a dolgot. Nem kell magyarázkodnod, de azért óvatosan fogalmazz. Az őszi beköszönte alkalmat ad arra, hogy szeretett otthonodat barátságos, meleg kuckóvá alakítsd, mely családodat is vonzani fogja.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Kapcsolataidban érdemes türelmet gyakorolni – lehet, hogy a többiek meggondolatlanul vagy türelmetlenül nyilvánulnak meg, de remélhetőleg nem gondolják komolyan és nem akartak megbántani. Légy lazább, ne vedd a szívedre, különösen ne az önérzetedre… Jöhetnek új feladatok, meglepő hírek, de a rád jellemző határozott kiállással uralod a történéseket. Viszont gondold meg kétszer is, hogy mire költesz – megfontolandó, hogy vajon tényleg elengedhetetlenül szükséges-e ez a beruházás. Meddig fog tartani a belőle fakadó elégedettséged?

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Kövesd kitűzött céljaidat, de közben találd meg a helyes ritmust munka és pihenés között. A feszítettséget lehet bírni, de nem örökké. Ha megtalálod a pihenés és feltöltődés helyét és módját, jóval hatékonyabb leszel tevékenységeidben. Ötleteid, meglátásaid iránymutatóak lehetnek, különösen, ha sikerül mások számára érthetően kommunikálnod. Lehetőség adódhat kapcsolataid mélyítésére, bensőségesebbé válására, főleg, ha sikerül elfogadni a meglévő tökéletlenségeket és a benne rejlő szépre és jóra koncentrálsz.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Hagyatkozz tapasztalataidra, eddig megszerzett tudásodra, nehogy átvágjanak, megtévesszenek a külsőségek, a felvett álarcok vagy a csábítás. A héten a Nap belép a jegyedbe, könnyebb lesz felszínre hozni és kiteljesíteni belső erőidet, képességeidet. Bízz ezekben, segíteni fognak döntéseidben! Kételyeidet is lehetőség lesz eloszlatni, nézz rájuk tiszta fejjel. Az is segíthet, ha nem az az elsődleges, hogy mit látnak benned mások, mit gondolnak-beszélnek rólad, hanem az, hogy Te mit gondolsz magadról, ki akarsz lenni és ezt bátran vállalod.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Örülj a jelennek, az útnak, amit választottál. Lehet, hogy másfelé is lehetett volna menni, más irányokat választani, akkor ki tudja, hogy hol lennél most, hol tartanál, de mi haszna ezen rágódni? Azon a helyen teljesedj ki, ahol éppen vagy! Másokkal való kapcsolataid új ötleteket adhatnak. A beköszöntő ősz lehetőséget ad a változásra, változtatásra, akár szokásaink módosítására. Vedd fel a fonalat kapcsolataidban, vesd bele magad a csapatmunkába. Barátaidtól inspiráció érkezhet, ami felnyitja kreativitásod tárházát.

Barátnők üldögélnek függőágyban

Beszélgetésbe merülve (fotó: Unsplash)

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Meg lehet hallgatni mások véleményét, de a végső döntés a tiéd. El kell dönteni, hogy az érkező lehetőségekből melyekre ugrasz rá. Belső iránytűd megbízható, célszerűbb erre támaszkodni, mint arra pályázni, hogy mit szól döntésedhez a környezeted, ismerőseid, főnököd. A következő időszak kellemes lehet számodra, elindulhatsz jövőbeli céljaid felé, terveidet elindíthatod a megvalósítás útján. Személyes dolgaid elvihetik figyelmed és energiáid nagy részét, érdemes ügyelni a jó ritmusra és elosztásra.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Minél nagyobb a nyomás, minél súlyosabb a probléma, annál erőteljesebben állsz a gáton és mented, ami menthető. Képes vagy őrületes erőket mozgósítani magadban-magadból. Lehet ezt kicsit máshogy is, lazábban, levegősebben. A mostani időszak a kommunikációt segíti, így a másokkal való egyeztetés előrébb mozdíthatja, megkönnyítheti munkádat. Meglepő új ötleteid jöhetnek, ne vesd el azonnal, nézz rájuk, lehetséges, hogy megújulást hoznak. Ha igazán elszánod magad, örülni fogsz a változásnak, engedd el az aggodalmakat.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Megmutathatod a környezetednek, hogy milyen elbűvölő tudsz lenni – aki esetleg még nem tudná… Óvatosan kommunikálj, mert ha érzékeny témát érintesz, megbánthatod, sőt megsértheted akár akaratlanul a másikat. Kitisztulhat a kép, hogy hogyan állnak a dolgaid, merre haladsz, melyek a céljaid, így a következő lépéseket kéne átlátni, kitalálni és gondosan, lépésről lépésre megszervezni. Nem kell rögtön minden kártyádat megmutatni, tartogass adut a későbbiekre is, a hosszabb távú tervezés segíteni fog.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Akadhatnak életedben kihívások, akár nehézségek, de ez csak azt mutatja, hogy jó úton vagy felfelé a hegyre, melynek csúcsán áhított célod vár. Érdemes az előttünk álló konkrét lépésre koncentrálni, mert kizárólag a hegycsúcsra függesztett szemmel könnyen orra eshetünk. Kapcsolataidban jöhet egy kis újdonság, izgalom. Érdemes belemenned az eszmecserékbe, érdekes beszélgetésekre van kilátás, akár kényesebb témákba is belemenve. Kapcsolatba léphetsz új emberekkel, a régi viszonyokat pedig bensőségesebbé teheted.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top