nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a béke

Ezek a csillagjegyek mindennél jobban vágynak a békességre

Mindenkinél erősebben törekszenek a belső, lelki nyugalom megteremtésére.

Skorpió

A Skorpió kívülről büszkének, lobbanékonynak tűnik, pedig a lelkében hatalmas igénye van a békére. Hiszi és tudja is, hogy valami magasztosabb dolog részese, a világ több annál, mint amit az érzékszervekkel befogadhat. Nem véletlenül hallgat nagyon erősen a megérzéseire.

Csillagjegyek és a nyugalom

Fotó: Getty Images/Henrik Sorensen

Halak

Az anyagi javak, a felszínes örömök a Halakat érdekli és érinti meg a legkevésbé. Ő az egyik legnyitottabb csillagjegy a spiritualitásra, amelyhez bőven kapott tehetséget is. A lelke rendkívül érzékeny, könnyen ráérez mások lelkiállapotára, sőt talán még a jövőbe is belelát. Valódi médium rejlik a lelkében, aki a nyugalomnál semmire sem vágyik jobban.

Rák

A Rák az örök romantikus, aki az élet apró örömeiért is hálát érez. Nyitott és nagyon fogékony a spiritualitásra, ugyanakkor praktikusan is képes gondolkozni. Számára ez a kettősség teremti meg a lelki békét, a harmóniát. Persze, ehhez nem árt, ha a párkapcsolata is tökéletesen működik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top