nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp a csillagjegyeknek

Szerelmi horoszkóp 2022. október 15-16. – Vigyázz, mit mondasz!

Szavaid könnyen sérthetnek, ha nem fordulsz kellő empátiával kedvesedhez. A veszekedés kirobbanását is megelőzheted pár kedves szóval.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szokásosnál feszültebb lehetsz, és bár ez vasárnapra oldódhat benned, jó lenne, ha addig nem vesznétek össze vagy nem bántanád meg kedvesedet. Ha mégis így történt, ki lehet simogatni azokat a ráncokat… Lehet, hogy több kedvességre vágysz, akkor ezt kommunikálnod kéne párod felé – inkább légy őszinte, tisztázzátok a dolgokat.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Beszélgessetek sokat, ez segíthet felderíteni a rejtett konfliktusok forrását, ami különben újra és újra felszínre törhet és mérgezi kapcsolatotokat. Foglalkozz saját és párod érzéseivel is, különösen vasárnap lehet tere annak, hogy empátiádat erősítve megértőbb és elfogadóbb legyél. Lehet, hogy úgy érzed, védekezned kell, pedig társad nem is vádol semmivel.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Más elképzeléseitek lehetnek arról, hogyan töltsétek a hétvégét. Engedj makacsságodból! Jól gondold meg, hogy mit mondasz kedvesednek, főleg azt, hogy hogyan. Ha elhamarkodottan nyitod szóra a szád, lehetséges, hogy rosszul fog esni neki, utólag pedig már nem tudod visszaszívni. Párod értékeire összpontosíts, ne a hiányosságaira.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Engedj a romantikus csábításnak! A köztetek lévő különbségek nem rontják, sőt, inkább izgalmasabbá tehetik kapcsolatotokat. Különösen vasárnap uralkodhatnak el rajtad az érzelmek. Ezekből a pozitívakat részesítsd előnyben. Párod felé is a szeretettelieket sugározd, így fénybe vonhatod a hétvégéteket, szerelmedet pedig a bűvkörödbe…

Szerelmespár kézenfogva

Jóban-rosszban… (fotó: Unsplash)

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bevetheted a szavak erejét, de csak olyasmiről győzd meg kedvesed, ami mindkettőtöknek kedvező lesz. Lehengerlő támadás helyett kedvesen és finoman közelíts felé, megengedve a kölcsönös eszmecserét. Keressétek a romantikus helyzeteket. Úgy érezheted, hogy a közös időtöltés mellett egy kis egyedüllétre is szükséged lehet, ha így van, teremts erre is lehetőséget, anélkül, hogy párodat megbántanád.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Érdemes engedni kicsit a másik javára. Gondold végig: tényleg makacsul ragaszkodnod kell ahhoz, amit kigondoltál? Inkább hallgasd meg, hogy mit javasol életed párja, utána még mindig lehet egyeztetni, középutat találni, ami mindkettőtöket örömmel tölthet el. Nem érdemes ezt úgy megélned, mintha feladtad volna az elveidet.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy úgy érzed, mindenáron ki kell mondanod, amit gondolsz, de mégis inkább számolj el háromig! Inkább a békességet keresd, mint hogy felborzold a kedélyeket. Attól még lehet igazad, de légy kíméletes pároddal. Lehet, hogy most éppen különböznek az igényeitek, de ettől nem kell kenyértörésre vinni a dolgot.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Eleve meglévő vonzó karizmád most még jobban megerősödhet. De azért engedj teret társadnak, hagyd meg neki a szabad döntés jogát. Hétvégén adódhat köztetek némi konfliktus, ha így történik, ne söpörjétek a szőnyeg alá, inkább beszéljétek át alaposan, hogy vasárnap már semmi se állja útját egymás iránti kiáradó érzelmeiteknek.

Férfi és nő kézenfogva

Egymás mellett (fotó: Unsplash)

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Párod új mélységeit, szépségeit ismerheted meg, ha közelebb lépsz hozzá, több időt szánsz rá. Játékosan, lazán telik a hétvége, ha könnyeden mentek bele, teret adtok egymásnak. Hallgasd meg odaadóan és elfogadóan az ő visszajelzéseit, s ha valamit nem találsz pontosnak, türelmesen próbáld megmagyarázni és feltárni előtte az okokat.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne menjetek el egymás mellett, különösen egy feszültebb helyzetben. Mindent meg lehet valahogy beszélni, hallgassátok meg egymás érveit, jussatok közös nevezőre. Az őszinteség segít, még akkor is, ha esetleg fájó dologgal szembesít. Légy belátóbb a szokottnál. Egy könnyedebb, játékosabb hangulat segítene feloldódni.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bölcs lenne időt adni párodnak, lehet, hogy a hétvégén neki túl gyors a tempód. De az is lehet, hogy ez valamit jelezni próbál, nézzetek együtt a felszín alá. Az se gond, ha tévedtél valamiben, viccesen add ezt kedvesed tudtára, hogy elsimítsd vagy inkább megelőzd a haragos hullámokat. Annyi súlyt adj a dolgoknak, amennyit érdemelnek, ne turbózd fel feleslegesen.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ihletet érezhetsz, hogy beszélj kedvesednek belső bizonytalanságaidról. Ha jól elkapjátok a fonalat, ez mélyítheti kapcsolatotokat, és világossá teheti eddig titkolt igényeidet, melyeknek igenis lehet helye a kapcsolatban. Ha feszültté váltok, vegyétek könnyedebben az egészet azzal, hogy tudtok nevetni saját magatokon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top