nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegy horoszkóp

Heti csillagjegy horoszkóp 2022. október 17-23. – Törd meg a jeget!

Figyelmesen és kedves szavakkal szelidítsd meg a többieket, harmonizáld kapcsolataidat. Lehet, hogy először meglepődnek rajtad, de ha így kezdeményezel, abból csak jó sülhet ki…

Vajon mi mindent sugall a heti csillagjegy horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Kapcsolódj másokhoz, adjátok össze energiáitokat, így megsokszorozva azt. Lehet, hogy nem lesz könnyű, különösen, mert úgy gondolhatod, hogy egyedül is megoldasz bármilyen problémát, de keress és találj közös hangot a másikkal. Régi kapcsolataid némi ápolásra, táplálásra szorulhatnak. Érhetnek csalódások és kudarcok, de mindegyikkel csak bölcsebb leszel és Kos erőddel törhetsz újra előre.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Légy nyitott, olyan valaki is vonzó lehet, aki tökéletesen az ellentéted. Vénusz, az uralkodó bolygód ereje segít, hogy harmóniába kerülj magaddal és másokkal is, keresd az utat ehhez az állapothoz! Mi az, ami lelkesít, ami energiával tölt fel, akkor is, ha nehéz helyzetbe kerülsz? Ha túl nagynak látod a célt, amit kitűztél magad elé, „szalámizd le”, bontsd szeletekre, úgy már emészthetőbb lesz!

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Találd meg a legkifejezőbb módot széles repertoárodból, ami a leginkább közelebb visz a másik emberhez. A korlátokat mindig lehet egy kicsit jobban tágítani. Kreatív éned érdemes szabadjára engedni, itt is találhatsz újabb, akár művészi önkifejezési módokat. Ha önbizalmad erősödik, a vonzerőd is növekedhet. Bátran állj a kifutóra, mutasd meg legjobbik önmagad!

Táncoló hölgy

Érezd a ritmust! (fotó: Unsplash)

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Kísérletezz különböző interakciókkal. Ha szükségét érzed egy gyógyító beszélgetésnek valakivel, találjatok rá módot és időt. Engedd el neheztelésedet, ne terhelje meg kapcsolatodat. Persze kérheted ehhez a másik segítségét is, nem kell egyedül birkóznod. Adj teret a kreativitásodnak, hallgass belső múzsádra, ragadj ecsetet, hangszert vagy bármilyen eszközt, amihez értesz és valami szépet tudsz vele teremteni.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Egyensúlyozd ki erőidet, önts tiszta vizet a pohárba! Szokásos lendületeddel törhetsz előre. Ha közben konfrontálódsz, kemény beszélgetésekbe merülsz, a cél szem előtt tartása mellett légy tekintettel emberi kapcsolataidra is. A jó barát ritka kincs, megérdemli a figyelmedet és jóindulatodat, most túlléphettek a kis súrlódásokon. Néha tedd félre kicsit büszkeségedet…

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Mérlegeld magadban őszintén, mik a céljaid, mi az, ami igazán fontos számodra, mert ezekre érdemes figyelmedet irányítani. Akár érdemes lehet erről beszélgetned is pároddal, családoddal, a hozzád legközelebb állókkal. Szeretettel, megértően egyeztessetek, a közös dolgokra koncentrálva. Keress új utat, módot, amivel erősítheted anyagi biztonságodat, ez önértékelésedre is jó hatással lesz.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

A Mérleg időszak végén még használd a benned összegyűlt energiát, támaszkodj saját erődre, rugaszkodj el! Nyílt és őszinte beszélgetések várhatnak, lehetsz szókimondó, beszélj bátran elképzeléseidről, hogy partnerednek világos és átlátható legyen minden. Nehéz helyzetből kreatív, akár teljesen újszerű megoldás húzhat ki. Az anyagi körülmények arra ösztönözhetnek, hogy csökkentsd kiadásaidat, mérd fel, hogy mi az, ami csak hedonizmusodat szolgálja.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Lehetséges, hogy nem tudsz mindent irányítani, és nem is minden a te feladatod és felelősséged. Koncentrálj arra, ami kifejezetten a te hatásköröd. Éld ki művészi energiáidat, mozogj, táncolj, érezd magad jól a bőrödben. Ha harag támad benned, nézz magadba, hogy miért zavar ez téged, illetve mit tudsz tenni ellene. Amit pedig meg lehet beszélni, arra szánd rá magad és egyeztessetek.

Barátnők a padon

Összehangoldóva (fotó: Unsplash)

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Lépj előre céljaid és jövőben reményeid felé. Nem vagy egyedül, a körülötted lévők motiválhatnak és ha bíznak benned, az plusz löketet ad. Vesd bele magad a társasági életbe, a meglévőket a vidámság uralhatja, és újaknak is elvetheted a magját. Aztán majd úgyis jön a téli, csendesebb, visszahúzódós, bekuckózós időszak. Ha valahol feszültséget érzékelsz, finoman és óvatosan próbáld kibogozni a szálakat.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Belső és külső motiváció is segítheti utadat és hogy szépen rendben haladj feladataiddal. Ne becsüld alá az erődet, ha igazán elhatároztad magad, bármire képes vagy! Közben azért teremts módot családi és baráti kapcsolataid ápolására is. Érdemes néha ránézned berögzült szokásaidra, lehet, hogy jót tenne, ha lazítanál rajtuk valamennyit.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Legördülhetnek a valódi vagy képzelt akadályok a kommunikációd elől, beszélgess, teremts kapcsolatot. Tanulmányaidra, karrieredre is érdemes új szemmel ránézni, még bőven van időd év végéig, ha addig le akarnál futtatni egy projektet. Eredményeidet szélesebb körben is érdemes lehet ismertté tenni, hogy – akár jövőre – új lehetőségek nyílhassanak meg előtted. Ha úgy érzed, megrekedtél egy állapotban, kutasd a kitörés lehetőségét.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Keresd a számodra szimpatikus emberek társaságát, új kapcsolataid születhetnek. Haladj lépésről lépésre, megfontoltan, nehogy kiszolgáltatottá válj attól, hogy idő előtt kiadsz túl sok belső információt. Ha régi sérelmet hurcolsz magaddal, ideje lenne lassan végérvényesen lezárnod magadban, elengedned. Megkönnyebbülten mehetsz így tovább új céljaid felé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top