nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mindenkit az ellenőrzésük alatt tartanak

Ezek a csillagjegyek mindenkit az ellenőrzésük alatt tartanak

Előttük semmi sem maradhat titokban, mert a mélyben rejlő turpisságokra is rájönnek ezek a csillagjegyek.

Mérleg

A Mérlegnek állandóan görcsben van a gyomra, hogy valami rosszul sül el, így kénytelen tüzetesen kontrollálni minden egyes lépést. Ha hibát talál, azonnal kijavítja, ha úgy látja, valami kedvezőtlenül alakulhat, azonnal értesíti az érintett személyt. Néha meglehetősen bosszantó a folyton aggódó természete. De ő minden követ megmozgat a cél érdekében, persze leginkább akkor, ha előnye is származik belőle.

Bak

Az aprólékos felügyelet a Bak sajátossága. Valójában makacs menedzsert takar a jelleme, aki pontosan tudja, mikor mi történik, s mi szükséges ahhoz, hogy a tervei sikerüljenek. Mindez az aprólékos kutatómunkájának köszönhető. Az is igaz, hogy ő mindig egyenes, mindig az igazságot keresi, s ha ez sikerül, jutalomként éli meg. Benne megbízhatunk: a precizitásából kizárólag profitálhatunk.

Ezek a csillagjegyek mindent tudnak

Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat

Kos

A Kos mindig a tökéletességre hajt, már csak ezért sem engedi ki a kezéből a kontrollt sosem. Lehet, hogy időnként rámenősnek és bosszantónak tűnik, ám kizárólag a jó szándék hajtja. Nem elégszik meg a felületesen, vagy félig elvégzett feladatokkal, biztosra akar menni, hogy kifogástalan munkát adjon ki a keze közül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top