nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek nagyon fontos az intelligencia

Csillagjegyek, akiknek nagyon fontos az intelligencia

Milyen elvárásaik lehetnek leendő párjukkal szemben? Mondjuk!

Nyilas

A Nyilas szívét csöppet sem könnyű rabul ejteni. Szereti a szabadságot, a változatosságot, ezért párjának el kell fogadnia az önállóságát is. Ugyanakkor, ha hozzá hasonlóan rugalmas és nyitott vagy a világra, szívod magadba a tudást, az újdonságokat, vele tartasz az utazásokra, nem mellesleg szereted az izgalmakat, a kalandokat, gyorsan rájön, nálad megfelelőbb partnert nem is találhatna. Intelligens, az esze gyorsan vág, pozitívan, optimistán tekint az életére. Ha te is hasonlóan gondolkozol és érzel, biztos lehetsz, hogy jóban-rosszban kitart melletted.

Intelligens csillagjegyek

(Fotó: Getty images)

Vízöntő

A Vízöntő valódi lázadó alkat. Ő nem áll be a sorba, az egyedit, a különlegest, az egyéniséget keresi, hiszen ő is pontosan ilyen. S annak ellenére, hogy nagyon segítőkész, humanitárius típus, az elköteleződéssel, az érzésekkel meggyűlik a baja. Nagyon könnyen ismerkedik, vidám, barátságos, de a párkapcsolat okoz neki kihívásokat. Párjában az intelligenciát keresi. Neki a külső önmagában kevés, őt az értelem bűvöli el. S bizony nem könnyű megfelelni az elvárásainak, mert intelligens és nagyon okos csillagjegy. Persze, azért nem lehetetlen…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top