nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek óriási kockák

Ezek a csillagjegyek óriási kockák

A horoszkóp lerántja róluk a leplet, így kiderül, miben olyan jók, és mitől rémesen idegesítőek.

Skorpió

A Skorpió nagyon kíváncsi típus, bizalmatlan és óvatos csillagjegy. Hajlamos rá, hogy megkérdőjelezzen mindent, ami nem egyezik a saját elképzelésével. Folyton a dolgok értelmét és mélyét kutatja, ezért lehet őt kockának nevezni. Nagyon erősek a megérzései, ráadásul rendkívül találékony típus, nem véletlen, hogy a tanulással neki sincsenek különösebb problémái. Szívesen tanul bármit, ami leköti a figyelmét. Az is biztos, a kíváncsisága folyton legyőzi a vágyat, hogy megértse az alapvető összefüggéseket. Ő az, aki ha választ kapott a kérdésére, újabbat és újabbat képes feltenni. Párját leginkább ezzel a tulajdonságával kergeti az őrületbe. Erősen vonzódik a misztikus tanokhoz, a spirituális gondolkodáshoz. Ez az a terület, ami igazán felcsigázza az érdeklődését, ahol bőven akad lehetősége megkérdőjelezni a tanításokat, és ahol sosem fogy ki a kérdésekből.

Oroszlán

Az Oroszlán túlzottan is önérzetes csillagjegy. A végletekig képes az elképzeléséhez ragaszkodni, a dac olyan erős benne, hogy képtelen elfogadni a másik ember igazát. Meggyőződése, hogy csak az az egyetlen és helyes irány, amit ő annak tart. Úgy hiszi, ha egyszer is engedne mások javára, azzal a hírneve sérülne. Heves és indulatos típus, nagyon könnyen felkapja a vizet, ugyanakkor éppen ez a szenvedélyes hozzáállása segíti őt a siker felé vezető úton. Született vezető, mérhetetlen önbizalommal rendelkezik, pontosan tudja, mit és hogyan akar megvalósítani az életében. Csak azt és akkor tanul, amiről úgy érzi, érdemes magát abban fejlesztenie, fölöslegesen nem pazarolja az energiáit. Az is igaz, ha úgy tartja kedve, képes új nézőpontba helyezni magát.

Különböznek a többiektől

Fotó: Getty Images

Bika

A Bika hajlamos a leginkább a halogatásra valamennyi csillagjegy közül. Nyugodt és kiegyensúlyozott típus, de a lustasága, a merevsége és dühítő makacssága okán ő is meglehetősen kocka tud lenni. Rendkívül racionálisan és gyakorlatiasan gondolkodik, megvan benne a kellő intelligencia, hogy a feladatokat illetően fontossági sorrendet állítson fel. Azt nagyon nem kedveli, amikor tornyosulnak fölötte a megoldásra váró feladatok vagy problémák, pedig ha mélyen belegondolna, pontosan tudná, a halogatással saját magát hozza kellemetlen helyzetbe. Bámulatos képességgel rendelkezik ahhoz, hogy az apróbb részleteket, mint egy puzzle-t lépésről lépésre összerakjon, amelyhez a kitartása és a türelme is adott. Az üzleti életben állja meg a helyét a leginkább, a pénzügyekhez bámulatosan ért, ebben mindenképpen szakértő és elsőrangú tanácsadó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top