nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp a csillagjegyeknek

Szerelmi horoszkóp 2022. október 29-30. – Horgonyozz le!

Jobb megállapodni és értékelni, erősíteni meglévő kapcsolatodat, mint kifelé kacsintgatni egy kis újdonság vagy pár röpke pásztoróra reményében…

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy most lehetetlennek látszik közös nevezőt találnotok és békére lelnetek, de mégis kéne rá kísérletet tenni. Ne rejtsd el pozitív érzéseidet! Az egymás iránti kíváncsiság, egy kis humor, részedről pedig főleg nagyobb engedékenység segíthet, hogy elinduljatok a megegyezés irányába. Lehet, hogy hosszú az út odáig, de hidd el, minden kis lépés számít, kár lenne békétlenséggel elrontani ezt a remek hosszú hétvégét…

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Felmerülhet némi vita köztetek, különösen, ha kötöd az ebet a karóhoz, ha makacsul ragaszkodsz álláspontodhoz és jottányit sem vagy hajlandó engedni belőle. Pedig a nehéz helyzetben szükség lenne mindkettőtök bölcs belátására, hogy közös nevezőt találhassatok. Jó, ha szokásod szerint türelmes vagy, ez segíthet párodnak, időt ad neki, hogy megeméssze a dolgot. Ha minden jól megy, az egészből végül pozitívan, megerősödve, kapcsolatotokat mélyítve jöhettek ki.

Szerelmespár a tóparton

Együtt (fotó: Unsplash)

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne engedd, hogy beszélgetésetek elmérgesedjen, csak semmi dráma! Nem kell harcolnotok, sem vetélkednetek. Veszekedés helyett inkább kalandra fel, lazuljatok, menjetek bulizni. Bár a kommunikáció mestere vagy, adj engedményt és nagyobb szabadságot párodnak, lehet, hogy egy kis csendre vágyik. Ha pedig mégis rá tudod venni egy jó kis közös eszmecserére, légy nyitott az ő felvetéseire is.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

A hosszú hétvége lehetőséget ad nektek, hogy találkozzatok a tágabb családotokkal, rég nem látott barátaitokkal. Gondoskodj a hangulatról, mindenkit mutass be egymásnak, adj időt párodnak, hogy feloldódhasson, ne várj tőle lehetetlent! Teremtsetek időt kettőtökre is. Horgonyozz le szerelmed mellett, alkossatok igazi szövetséget!

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha felszínre tör köztetek valamilyen régi sérelem, az igazán frusztráló lehet számodra, mégse söpörd a szőnyeg alá! Lehet, hogy szűknek érzed a kapcsolatodat és nagyobb szabadságra vágysz? Mérlegelj bölcsen, a saját elveidet figyelembe véve, ugyanakkor nem megfeledkezve párodról, sem a köztetek fűződött kötelék erejéről. Barátaidat se hanyagold el, most mód nyílhat megélni mély barátságotokat, amely közel sem felületes és felszínes.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy szükség lesz végtelen türelmedre. Ha úgy érzed, egy felmerülő problémát jó lenne alaposan átbeszélni pároddal, kezdeményezhetsz, de lehet, hogy a megoldás nem jön azonnal, eltarthat valamennyi időbe… Ettől függetlenül légy nyitott a tiszta és világos kommunikációra, ne törődj azzal, hogy mások mit gondolnak erről. A hosszú hétvége lehetőséget ad, hogy meghívjátok barátaitokat vagy elmenjetek valahova együtt. Fordulj a társasági élet felé, pezsdülj fel, ez közvetetten kapcsolatodba is friss energiát tölthet.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Most módod lehet rá, hogy otthonodat szépítsd, hogy igazi szerelmi fészek legyen számotokra. Ez biztonságot is nyújthat, hogy szabadon fejezzétek ki egymás iránti érzelmeiteket, ezáltal hidat építve kettőtök közé. Ügyelj arra, hogy ha távolságtartóan viselkedsz pároddal, azt úgy értelmezheti, hogy nem igazán törődsz vele – tedd egyértelművé, mennyire fontos neked és mennyire ragaszkodsz hozzá. Szingliként keress olyan társaságot, ahol valamilyen hasznos közös munkát végeztek, itt nagyobb eséllyel találkozol rokon lélekkel.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Most lehet időd arra, hogy valami új dologba kezdj, belevágj valamibe, amit eddig csak tervezgettél. Ha lehet, vond be párodat is, de ha ez őt hidegen hagyja, ne sértődj meg! Nem kell ebből drámát csinálni. Ha te felpezsdülsz, ezt a jó energiát a kapcsolatodba is beviszed, amiért biztosan hálás lesz… Tudatosítsd magadban, hogy párod mennyire fontos neked, semmiképp sem az ellenséged, nem kell megvédened magad, inkább légy megfontolt és találj hatékonyabb módot a kommunikációra!

Téglaszív az úton

Kövesd a szív útját! (fotó: Unsplash)

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Add át magad kapcsolatod természetes kibontakozásának, ne erőltess semmit! Élvezd a Most-ot, a jelen pillanatot, szakadj ki a rohanásból, a napi rutinból. Adj időt magadnak és életed párjának is, hogy ráhangolódjon a hétvégére, az együtt töltött idő így békésebb lesz. Ha most ő van rosszabb passzban, ne támadj, türelmetlenség helyett segíts neki. Lehet, hogy menekülnél a kötelességek elől, pedig ezek nem rabszolgaláncok, ezek mellett is lehet saját időd, saját élettered.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Adj hangot reményeidnek, különösen, ha úgy érzed, hogy sokat tettél egy kapcsolatba. De mérsékeld reakciód hevességét, ne ronts párodra, inkább finoman, szeretettel fordulj felé. Szállj le a magas lóról és egyenrangúként fordulj felé. Vedd sorra, hogy mi működik köztetek és mi nem, utóbbin pedig hogyan lehetne segíteni – ehhez persze mindketten kelletek. Egy mély beszélgetés, de egy jó kis közös program is segíthet harmóniátok helyreállításában és szorosabbra fűzheti a benneteket összekapcsoló köteléket.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Vállalj felelősséget szavaidért és tetteidért. Nehéz témák is szóba kerülhetnek köztetek, de ha mindketten aktívan és nyitottan viszonyultok a kérdéshez, jó sülhet ki belőle. Lehet, hogy nem lesz könnyű megnyílnod és őszintén feltárnod érzelmeidet, de most előttetek a hosszú hétvége, akadhat idő és alkalom mindenre, akár a mélyebb intimitásra is. Az is lehet, hogy belevágtok egy régóta dédelgetett tervbe, a közös cél megerősíti összetartásotokat.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bármennyire tartasz a másik felé való megnyílástól, lehet, hogy bensőségesebben kéne kommunikálnod. Hajlamos lehetsz kerülni a konfrontációt, akár úgy is, hogy saját szükségleteidet elfojtod, letagadod, de ez hosszú távon semmiképp nem vezet jóra. Álmaidat oszd meg pároddal, így neki is segíthetsz jobban megérteni téged. Ha elindultok ezen az úton, nemcsak mélyebben megismerhetitek egymás motivációját, hanem szövetségetek is erősebbé válhat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top