nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp 2022. november 2-8. – Zárd le és lépj tovább!

Egész héten készülhetsz rá, hogy magad mögött hagyj valamit, amit már nem szeretnél tovább koloncként hurcolni. Ez a folyamat kicsúcsosodhat a jövő keddi Bika telihold idején és akár még új életet is kezdhetsz.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – november 2.

Még mindig nő a Hold, így ez az erő segíthet minden olyan célodban, mellyel valamit fejleszteni, erősíteni szeretnél. Most vágj bele újító ötleteid megvalósításába, de ha lehet, ne magányos harcosként, hanem többekkel összefogva, szövetségeseket keresve hozzá. Bár már ránk köszöntött a novemberi hűvösebb, nyirkos idő, azért jól szellőztesd ma át a lakást, a legrejtettebb zugokba is engedj friss, éltető levegőt!

CSÜTÖRTÖK – november 3.

Teremts egyensúlyt magánéleted és közösségi életed között, jó lenne mindkettőre szánni időt és energiát. Ugyanígy harmonizálni kéne képzeleted szárnyalását az észszerűséggel: magával ragadhat képzelőerőd, de azért ne lebegj rózsaszín ködökben, vizsgáld meg terveidet racionálisan. Ha van ma időd egy jó kis arcpakolásra, most érdemes megejtened, hogy alaposan felszívódjanak a tápláló hatóanyagok.

PÉNTEK – november 4.

Ha teheted, estére szervezz baráti összejövetelt, hívj vendégeket. Légy a társaság lelke, figyelmes és érdeklődő mindenkivel! Bízd magad empatikus megérzéseidre és próbálj ennek jegyében fordulni a többiek felé. Jókedved és vidámságod átragadhat a többiekre, így mindenki jól érezheti magát társaságodban. Készíts magatoknak tápláló turmixot, most jól beépülhetnek a hatóanyagok.

SZOMBAT – november 5.

Ma a Kosba lép a Hold, ez erőt adhat, hogy nyiss valami új felé, belekezdj egy projektbe, akár olyanba is, amihez eddig nem éreztél elég energiát magadban. Bátran állj bele a dologba, de persze nem kell a vakmerőségig elmenni. Valamilyen aktivitásba mindenképp vesd bele magad, legyen az egy izzasztó edzés, futás, de lehet egy jó kis séta a természetben vagy akár egy szombat esti táncos buli.

VASÁRNAP – november 6.

Lehetséges, hogy nagy a nyüzsgés körülötted, zajlik az élet, amiből esetleg nem is tudod kivonni magad. Mielőtt elsodor az ár, törekedj a felmerült gondok mihamarabbi megoldására, hogy jusson idő a párodra, a szeretteidre és a nap hátralévő részében már semmi ne dúlja fel a családi békét. Egyeztessétek a különböző igényeket, kinek mi okozna feltöltődést a jövő heti hajtás előtt.

HÉTFŐ – november 7.

Ma a Bikába lép a Hold és mivel ez a jegy a Vénusz fennhatósága alatt áll, a Szépség ideáját hordozza. Segíteni fog, hogy szépérzékünkre támaszkodjunk. Nézzünk körül és tegyük harmonikusabbá környezetünket. Az alap persze a tisztaság és a rend, utána pedig merüljünk el az apró részletekben, egy szál virág, egy jól elhelyezett kép is csodát tehet. Ma különösen kíméld nyakadat, válladat! Ha teheted, érdemes lenne óvatosan átmozgatnod, ellazítanod ezt a területet.

Lány teliholddal

Holdhatások (fotó: Unsplash)

KEDD – november 8.

Telihold napja van, intenzívebb érzelmekre számíthatunk, ugyanakkor fizikai terhelhetőségünk csökkenhet, lehet, hogy hamarabb elfáradunk. Akár tehetetlennek, levertnek is érezhetjük magunkat, mintha húzna lefelé a föld és meg sem tudnánk mozdulni. Együnk könnyen emészthető ételeket, hogy ezzel se nehezítsük el magunkat.

Berögzüléseink, kötöttségeink, az anyagi dolgokhoz való ragaszkodásunk megerősödhet. Ugyanakkor, ha veszünk egy nagy lendületet és el tudunk szakadni régi sérelmeinktől, nagy lépést tehetünk előre és fellélegezhetünk. Az elengedés sosem könnyű, befelé nézést és kemény belső munkát igényel tőlünk, ráadásul nem megy egyik napról a másikra, de megéri a fáradozást, mert könnyedebbé válunk utána. A tapasztalatokat vigyük tovább egy nehéz helyzetből, ne pedig a hozzá kötődő fájó sebeket és zaklatott érzéseket – persze ehhez is időt kell adnunk magunknak. Ha sikerrel járunk, az felér egy újjászületéssel…

A Hold változásai a következő napokban

Heti holdnaptár 2022. 11.02-08.

Heti holdnaptár 2022. 11.02-08.

 

Ez is érdekelhet november Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top