nlc.hu
Horoszkóp

November havi horoszkóp

Havi horoszkóp 2022. novemberre

Három égitest – a Nap, a Merkúr és a Vénusz – együttállnak a Skorpióban, amiből arra következtethetünk, hogy a megérzéseink talán sohasem voltak annyira erősek, mint most.

Olvasd el, mit várható a közeljövőben a havi horoszkóp szerint!

Kos – novemberi horoszkóp

Rendkívüli energiával rendelkezhetsz, ennek hatására nincs olyan feladat, amelyet ne tudnál ellátni. A munkában, megélhetésben olyan helyzet jöhet létre, amely miatt érezheted a karma törvényének működését. Mert aki korábban elbánt veled, az most megkaphatja a magáét. Vagy ha kár ért, akkor ezért a sors kárpótolni kíván téged. Ha egészségi problémád van, a gyógyulás útjára léphetsz. Viszont ha pénzről van szó, nagyobb óvatosságra lenne szükség, mert váratlan kiadás borzolhatja az idegeidet.

Bika – novemberi horoszkóp

Nehéz, embert próbálónak nevezhető hónap következik, amikor olyan helyzet alakulhat ki, ami miatt annyira szoronghatsz, hogy nehezebben jöhet álom a szemedre. Muszáj lesz alkalmazkodni a kialakult szituációhoz, mert ha lázadozol, akkor ezzel csak önmagadat teheted tönkre. Sőt, akár meg is betegítheted. Megeshet, hogy a politika is központi szerepet játszhat az életedben, és ebben érdemes most aktivizálni magadat. Pénzügyeid hullámzó képet mutathatnak, mert a kiadás mellett stabil bevételre is szert tehetsz.

Ikrek – novemberi horoszkóp

Talán azért lehetsz feszültebb, mert olyan események történhetnek, amelyekkel valószínűleg nem érthetsz egyet. Ezek a helyzetek és a környezetedben lévő emberek idegessé tehetnek, és megeshet, hogy olyanokon vezetheted le az energiádat, akiket szeretsz, akik szeretnek téged. Ha egészségi problémád van, a gyógyulás útjára léphetsz. Ha műtétre kerülne sor, ne aggódj, mert jó időben lehetsz jó kezekben. Kollégák között van, akivel nagyon jól kijöhetsz, és van, akiről úgy gondolhatod, hogy táncot jár az idegeiden.

Őszi habos kávé

Őszi kényeztetés (fotó: Unsplash)

Rák – novemberi horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben olyan változások következhetnek be, amelyek hatására a kapcsolatotok szorosabbá válhat. Akivel most hoz össze a sors, azzal a karma láthatatlan szálai köthetnek egymáshoz benneteket. Megeshet, hogy a kedveseddel most kívánjátok összekötni az életeteket. Ha szülő vagy, akkor minden figyelmed a gyermekedre irányulhat, akinek nagy szüksége van most rád. A politika központi szerepet játszhat az életedben. Emiatt valakivel nagy lehet az összhang közöttetek.

Oroszlán – novemberi horoszkóp

Ha még van munkád, akkor is érdemes lenne körülnézni az álláspiacon, mert nagy esély van arra, hogy változás következhet be az eddigi kenyérkeresetedben. És olyan szituáció alakulhat ki, ami miatt nehezebben tudod majd nemcsak magadat, hanem a családodat is eltartani. Előfordulhat, hogy ki kell szolgálnod másokat, ami nem esik nehezedre. Kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának, többször juthat eszedbe a múlt, és talán ennek hatására könny is csilloghat a szemedben. Ha párkapcsolatban élsz, társaddal most nem könnyű az élet.

Szűz – novemberi horoszkóp

A szerelem édes angyalkája a válladra telepedhet. De az is lehet, hogy a meglévő kapcsolatokban a szenvedély lángja magasra csaphat. Ha szülő vagy, akkor a gyermekedre büszke lehetsz, olyan dolgokat is meg tudtok beszélni, amelyet talán korábban nem sikerült. Rendkívül termékeny ez a mostani időszak, ezért ha utódra vágysz, most kellene aktivizálni magadat. Megeshet, hogy a munkahelyeden olyan változás következhet be, amely miatt jól tennéd, ha már most körülnéznél az álláspiacon.

november

Boldog novembert! (fotó: Unsplash)

Mérleg – novemberi horoszkóp

Minden idegszáladdal a pénzre kellene koncentrálni, mert az életnek ezen a területén történhetnek most nagyobb változások. Anyagi ügyeid összességében hullámzó képet mutatnak, mert a kiadások mellett olyan bevételre is szert tehetsz, amelyre talán korábban nem számítottál. Ha szülő vagy, gyermekeddel nehezebben tudsz kijönni, mert ugyanarról a dologról eltérően gondolkodhattok. Egészségi probléma váratlanul alakulhat ki, ne sajnáld a pénzt a gyógyulásra. Tilos kölcsönt felvenni.

Skorpió – novemberi horoszkóp

Még az is lehet, hogy olyan valaminek kell végleg búcsút inteni, amelyet hosszú időn keresztül végeztél, amely az életednek, a hétköznapjaidnak fontos része volt. Ne aggódj, mert a te esetedben soha nem volt annyira aktuális a régi mondás, mint most: amikor a sors becsuk egy ajtót, utána kinyit egy másikat. Rendkívül meggyőzően tudsz kommunikálni, ezért most kell előadni mindazt, amit fontosnak tartasz. A politika is beleszólhat az életedbe, amelyet nagyon jól tudsz kezelni. Nem kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának.

Nyilas – novemberi horoszkóp

Megeshet, hogy olyan összeg ütheti a markodat, amelyből kifizetheted a tartozásodat, vagy akár tartalékot is képezhetsz belőle. De arra is lehetőséget kínálhat a sors, hogy nem egészen szabályos módon keresd meg a pénzt. Jó lenne, ha az anyagiak tabu téma lenne, mert még olyan valaki is irigykedhet rád, aki ezzel a viselkedéssel mélyen csalódottá tehet téged. A házasságokban, régi együttélésekben a társad valószínűleg a munkája miatt idegesebb, ezért nehezebben tudtok kijönni egymással.

Bak – novemberi horoszkóp

Talán soha nem volt olyan erős a regenerációs készséged és az immunrendszered, mint most. Ezért, ha mégis felütné fejét betegség, akkor gyorsabban és maradéktalanul gyógyulhatsz. A munkában olyan változás következhet be, amely jó hatással lehet az anyagi helyzetedre. Ezért nem okoz különösebb problémát, ha gyermeked miatt mélyebben a zsebedbe kellene nyúlni. A szerelmi viszonyokban feszült helyzet jöhet létre. A kapcsolat jövője azon múlik, hogy te mit és hogyan szeretnél.

Vízöntő – novemberi horoszkóp

A párkapcsolatokban a kedvesednek egzisztenciás problémája adódhat, ezért válhat idegessé, és ezért válhat nehézzé kettőtök viszonya. Te lehetsz a váll, amelyen kisírhatja magát, és akire a következő időszakban támaszkodhat. Pénzügyeid hullámzó képet mutathatnak, mert a bevételek mellett olyan kiadásra is sor kerülhet, amely elkerülhetetlen. Megeshet, hogy a politika beleszólhat az életedbe. Előfordulhat, hogy a megélhetés miatt titkolhatod a valódi véleményedet.

Halak – novemberi horoszkóp

Megeshet, hogy családtaggal kerülhetsz fasírtba, vagy ingatlan miatt jöhet létre idegesítő helyzet. Nagy esély van arra is, hogy az otthonodban történhetnek olyan dolgok, amelyeket nehezebben tudsz kezelni. Olyan valakivel is összehozhat a sors, akiről úgy vélekedhetsz, hogy táncot járhat az idegeiden. Mivel a kommunikáció nem tartozik az erősségeid közé, ezért el kellene számolnod tízig, mielőtt megszólalsz. Így nem fogod magad alatt vágni a fát. Baráttal remekül kijöhetsz, külföldi utazás jól sikerülhet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top