nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a boldogság

Csillagjegyek, akik mellett rátalálhatsz a boldogságra

Minden csillagjegynek megvan a sajátos jelleme és a rá jellemző pozitív tulajdonságokat csupa előnyként használják fel a kapcsolatokban is.

Kos

Tudja, hogy a lelked mélyén te is vágysz a kalandokra. Ő pedig soha nem tagadta merész, kalandvágyó jellemét. Így szó nélkül ragad magával mindenhova, és követ téged is, akárhová vezet az utad. Sőt, nem egyszerűen követni fog téged, hanem inspirálni is – hogy őrültebb dolgokba vághass bele, mint amiről valaha is álmodtál. Érzi, hogy szabad szellem vagy, akit nem lehet röghöz kötni. Ez pedig végtelenül boldoggá tesz.

Boldogság és a csillagjegyek

(Fotó: Getty Images/Francesco Riccardo Iacomino)

Bika

A Bika férfi figyelme középpontjában állsz, ahol folytonos bókjai és dicséretei özöne zúdul rád. A legragyogóbb nővé válsz mellette, hiszen mindennap arról biztosít, hogy tökéletes vagy és gyönyörű. Akárhogy is láttad magad eddig, a Bika férfinak megvan hozzá a képessége, hogy mellette a világ leggyönyörűbb nője legyél. Vele soha nem érzed magad elhanyagolva, és a szerelmét is nap mint nap kimutatja neked. Ha valaki mellett a boldogság garantált, hát az ő.

Ikrek

Rendkívül vonzó és érdekes az Ikrek férfi. Mindig van miről mesélnie, és történeteit éjjel-nappal tudnád hallgatni, olyan érdekfeszítőek. Talán fele sem igaz annak, amit előad, de ez nála csöppet sem számít. Ahogy mesél, és ahogy imádattal lesi, hogy izgatottan hallgatod – mindenhogy levesz a lábadról. Minden helyzetben tudja, hogyan kell veled beszélni, kommunikálni, legyen szó szórakoztatásról vagy komoly dolgokról. Ennyire. mint ő, senki nem érzi ezt, és ettől igazán boldog leszel vele.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top