nlc.hu
Horoszkóp

Tanácsok az egyes csillagjegyeknek

Heti csillagjegy horoszkóp 2022. november 7-13. – Add át magad annak, amit az élet kínál!

Nem érdemes semmit siettetni, járd a kijelölt és biztonságos utat, csak ne állj meg! Jöhetnek ígéretes lehetőségek, de érdemes szem előtt tartani, hogy az igazi változás inkább maraton, nem pedig egy sprint után jön…

Vajon mi mindent sugall a heti csillagjegy horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

A héten a keddi holdfogyatkozás – bár Magyarországról nem lesz látható – generálhat változásokat, készülj fel rá!

Férfi és nő a tóparton

Egymásra támaszkodva (fotó: Unsplash)

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Vizsgáld meg a tényeket és azok alapján dönts, amennyire lehet, elfogulatlanul. Ne adj teret csapongó és heves érzéseidnek, mert tévútra vezethetnek. Szeretsz az élen lenni és utat törni különböző új projektekkel, de – különösen a hét második felében – légy éber, állj ellen a mézesmadzagnak, mert lehet, hogy csapdát rejt. Gondolkodj most inkább a hosszú távú tervezésben!

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Bármilyen jó kapcsolatban vagy is, valamennyit mindig őrizz meg függetlenségedből – ezzel nem hagyod cserben párodat, de önmagad kiteljesítésében sokat számít. Kedden az év egyetlen Bika-teliholdja köszönt ránk, használd ezt a sugárzást, hogy rávilágíts rejtett erőidre. Számos képességed rejtőzhet, melyek még mind arra várnak, hogy energiát adva nekik kibontakoztasd őket. A jól végzett munka öröme egész héten, sőt még tovább is elkísér.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Bármennyire pörögsz, ne feledkezz meg az öngondoskodásról! Tervezz be a hétbe pihenőidőt, amikor lelassulhatsz, amikor kényelmesen bevackolva átadhatod magad a pihenésnek. Így felfrissülve vetheted bele magad az előtted álló projektbe, megmutatva környezetednek, hogy milyen hatékonyan és szervezetten haladsz kitűzött célod felé, reálisan megbecsülve a szükséges időt.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Váratlan fordulatot hozhat a keddi telihold, lehet, hogy valami véget ér, de ez egyben új kezdetet is jelezhet. Ügyelj feltörő indulataidra, ugyanakkor ne add át magad egy projekt vagy egy ember miatt érzett frusztrációdnak. Vádaskodás helyett önts tiszta vizet a pohárba, keress alkalmat arra, hogy szemtől szemben tisztázd a helyzetet. Bármiről is legyen szó, ne maradj a képzelet birodalmában, kreatívan teremtsd meg, ahogyan éppen tudod.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Ha egy projekten dolgozol, most nagyobb esélyed van befejezni, lekerekíteni. Keresd meg azt a hiányzó puzzle-darabot, amivel teljessé tudod tenni a művedet! Amennyire ez lehetséges a jelen körülmények között, meg kéne alapoznod és biztosítanod hosszú távú biztonságodat. Érdemes megvizsgálnod ezen szempont szerint életed egyes területeit. Nagy lehet rajtad a nyomás, de még van hátra annyi az évből, hogy meg tudod tenni a szükséges lépéseket.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszóp

Érdemes valami olyan új dolog felé fordulnod, ami – ha közvetetten is, de – támogat céljaid elérésében, ami feltölt és megerősít, legyen az egy új hobbi vagy új mozgásforma. Engedj spontán ötleteidnek, ne szorítsd magad korlátok közé! Ha fontolgatsz egy régóta dédelgetett álmot, nézd meg, hogy milyen konkrét megvalósítási lehetőség adódhat, hogy beteljesítsd. Ha szokásod szerint hűséges maradsz elveidhez, nem érhet baj.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Ha készen állsz arra, hogy megszabadulj egy lekötöző, visszafogó, lélekölő kapcsolatból, felgyorsulhat utad a szabadulás felé. Kell bele energiát adnod, és nem is lesz könnyű és egyszerű menet, de ha úgy érzed, ez az új élet számodra, érdemes belevágni. Ha nem ilyen nagy volumenű a dolog, egyszerűen csak egy állapotba, egy helyzetbe ragadtál bele, akkor is érdemes menekülési útvonalat tervezned. Hallgass most magadra, ne mások véleményére!

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Bár sokszor óvatos és visszafogott vagy kapcsolataidban, lehet, hogy nehezebben nyílsz meg a másik előtt, most szavazz neki bizalmat és próbálj jobban feloldódni a kapcsolatodban. Közben valaki próbára teheti a türelmedet, de ez se billentsen ki egyensúlyodból! Bízz magadban és kimeríthetetlen erődben, téged aztán olyan fából faragtak, hogy nem bizonytalaníthat el semmilyen külső körülmény.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Gondold át időbeosztásodat az egész hétre vonatkozóan! Vajon minden benne van a hetedben, mindenre jut idő, ami fontos számodra? Nincs kőbe vésve semmi, változtathatsz bevett szokásaidon, hogy a lényeges tennivalóra, időtöltésekre is jusson elég energiád. Acélozd meg magad és tartsd ahhoz, amit elhatároztál! Tekints reálisan tennivalóid listájára, priorizálj, mert ahol nem vagyunk elég szervezettek, ott bizony észrevétlenül energiát veszíthetünk.

Nő jegyzetel

Összeszedetten (fotó: Unsplash)

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Hagyd felszínre törni romantikus énedet, ennek is jó lenne teret adnod napjaidban. Légy kevésbé szigorú magadhoz, engedd szabadjára képzeletedet, ragadd meg a napot és élvezd a pillanat varázsát! Tisztában vagy vele, hogy mi tesz boldoggá? Találj egyensúlyt a kötelességek teljesítése és a felszabadultan töltött szabadidő között, mindkettőnek bele kéne férnie életedbe. Lehet, hogy jóval nagyobb a hatóköröd, mint azt eddig gondoltad magadról…

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Vizsgáld meg kapcsolataidat és bennük saját helyedet és szerepedet. Ne félj jobban feloldódni és közelebb engedni magadhoz a másik embert. Érdemes most megfontoltabban kommunikálni, nehogy olyasmi csússzon ki a szádon, amivel akár szándékod ellenére és akaratlanul megbántod a másik felet. Utána sokkal nehezebb lenne helyrehozni a hibát, mint megelőzni… Váratlan helyzetek adódhatnak, szívedre hallgatva oldd meg ezeket.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Ha valamit tervezgetsz egy ideje, jöhet a lehetőség, hogy jobban megismerd, hogy bátran belevágj. Minél többet megtudsz valamiről, annál jobban fog enyhülni a bizonytalanságod, sőt, esetleges félelmed is. Ha valakiről véleményt kell mondanod, vagy valaki visszajelzést kér tőled, ne űzd el, légy nagyon tapintatos. Tűzd ki magad elé a következő célodat és megfontoltan lépegess felé, megbecsülve mindazt, amit az élet eddig nyújtott számodra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top