nlc.hu
Horoszkóp

Gyereklelkű csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek örök gyerekek maradnak

Nyitottak a világra, kifogyhatatlanok a kérdésekből, és talán sosem öregszenek meg.

Ikrek

Az Ikrek is örök gyermek marad a lelkében. Rendkívül kíváncsi típus, minden információ érdekli, semmiről sem akar lemaradni. Ez a folyamatosan aktív elme teszi őt fiatalossá lélekben. Rugalmas és könnyed, mozgékony, felszabadult, és remek a kapcsolatteremtő képessége. Kiválóan kommunikál, és mivel nagyon sokat olvas, nagyon sok témáról van véleménye. Néha ugyan kapkodó és felületes, folyamatosan fecseg, talán indiszkrét is, de vidámsága, kedvessége, az életszeretete mindenkire inspirálóan hat.

Gyermeklelkű csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Mixmike

Oroszlán

Az Oroszlán már kisgyermek korában is imádja, amikor ő lehet a középpont, amikor körbeveszik őt a többiek. Született vezető rejlik a lelkében, nagylelkű, büszke és állhatatos. A szereplés, a csillogás iránti vágya idősebb korában sem csillapodik, ő akar minden társaság közepe, a legragyogóbb csillaga lenni. Imádja a dicséreteket, az elismerést. Olyan, mintha folyamatosan színpadon állna, és szerepet játszana, ami ugyanakkor nem jelenti azt, hogy elrejtené valódi önmagát. Egyszerűen csak ő is örök gyermek marad a lelkében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top