nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik imádják a gyerekeket

Csillagjegyek, akik imádják a gyerekeket

A következő három csillagjegynek szinte szuperereje van: pontosan tudják, hogyan kell gondoskodni egy gyerekről, hogyan kötődjenek hozzá és teszik ezt olyan könnyedén, hogy szinte kedvet kapunk tőlük a gyerekneveléshez.

Bak

A Bak csillagjegyű szülő vérében van a gyerekek szeretete. Akar is gyereket vállalni, annyira szereti őket, és természetesen jön neki az, hogy gondoskodni, nevelni is tudja a gyerekeit. Nagy ereje, hogy a Bak tisztán emlékszik az érzésre, hogy milyen volt gyereknek lenni, ezért képes végtelen empátiával fordulni a gyerekei felé. Az anyaság olyan mélyen átjárja a Bakot, hogy az egyik leginkább családközpontú csillagjegynek tartják.

Ha Bakot választasz társnak, akkor ezer százalék, hogy vérbeli szülővel lesz dolgod, aki megbízhatóan vezeti majd a családot. Az ünnepeket a Bak teszi majd igazán ünnepivé a gyerekek számára, és ha látod a saját családja körében, akkor érezheted, hogyan sugárzik belőle a feltétlen szeretet. A Bak számára a legfontosabb szülői készségek a türelem, elkötelezettség és hűség, ez adja az elemi anyai energiát a lényének. Ha pedig a barátod egy Bak szülő, akkor örülj neki, hogy a csapatodban tudhatod, mert amikor épp nincsenek a környéken a gyerekei, akkor a barátairól és szeretteiről gondoskodik és árasztja el őket szeretettel.

Csillagjegyek és a gyereknevelés

(Fotó: Getty Images/OR Images)

Rák

A Rák igazi szülőalapanyag. Mintha még a testét is arra teremtették volna, hogy gyerekei legyenek – persze csak asztrológiai értelemben. A rák ugyanis az egyetlen olyan állat, ami a saját otthonát hordozza a hátán, ami azt is jelenti, hogy a Rák csillagjegy olyan szülő lesz, aki mindig biztonságban akarja tudni a családját, és meg is tesz ezért minden tőle telhetőt. Rendkívül türelmes és törődő ember, aki nemcsak a saját gyerekeit imádja, hanem általában szeret olyan munkahelyen is dolgozni, ahol mások gyerekeinek az életét teheti szebbé.

A gyerekek előhozzák a Rák érzékeny, gondoskodó természetét, beindítják az anyai energiáit, ezért gondolkodás nélkül vállalja el, ha megkéred rá, hogy vigyázzon a gyerekeidre. Számára szórakozás a gyerekek társasága, a saját gyerekeit sem érzi tehernek, inkább csodálja őket, épp ezért élete egyik legnehezebb időszaka, amikor a gyerekei kirepülnek a fészekből. Szerencsére a gondoskodást nem csupán a gyerekeknek tartogatja, jut belőle elég a barátoknak is, úgyhogy biztos lehetsz benne, hogy a Rák lesz az a barátod, aki megjelenik az ajtód előtt egy frissen főzött húslevessel és egy öleléssel, ha épp beteg vagy.

Bika

A Bika híresen önzetlen csillagjegy, így aztán nincs mit csodálkozni rajta, hogy abszolút a gyereknevelésre termett. Mióta az eszét tudja, a Bika biztos benne, hogy lesz családja, de mivel nem egy hirtelen fajta, ezért jó alaposan átgondolja, mielőtt társat választ a gyerekvállaláshoz. A Bikát nem lehet siettetni, pontosan tudja, mikor akar gyereket, és előtte semmilyen hatalom nem tudja rávenni a szülésre. Abban hisz, hogy idő kell a jó döntéshez, és biztosra akar menni, hogy egy erős párkapcsolatot épít fel a leendő gyermekei másik szülőjével, mielőtt gyereket nemzenének.

A Bika egy alkotó csillagjegy, ami a kezei közül kikerül, az csak tökéletes lehet – nincs ez másképp akkor sem, amikor a házasságról, vagy épp a gyerekvállalásról kell döntenie. Emiatt ő lesz az a szülő, aki azt gondolja, hogy a gyerekei igazi kis zsenik. Türelmes, támogató természetével segít is a gyerekeinek, hogy minden tehetségük kibontakozzon teljesen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top