nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi praktikák a csillagjegyeknek

Így oldd fel a feszültséget kapcsolatodban – Szerelmi horoszkóp 2022. november 19-20.

Törekedjetek az egyensúlyra mindenben: jusson idő egymásra, a családra, a pihenésre, a kötelességekre – ez már önmagában lehetetlen küldetésnek tűnik, ráadásul mindezt úgy, hogy semmin nem vesztek össze…

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bár minden kínos helyzetből ki tudod dumálni magad, nem biztos, hogy ez a mindenkori célravezető módszer, ha be akarsz vágódni szíved választottjánál. Lehet, hogy nem viseled túl jól, ha párod döntési helyzetbe hoz, de kérhetsz türelmi időt, hogy legyen lehetőséged mindent alaposan végiggondolni és ez alapján elhatározásra jutni, nem pedig hirtelen felindulásból odavágni valamit. A türelmetlenség rossz tanácsadó, semmiképp ne hallgass rá!

Kutya és cica

Együtt jóban-rosszban (fotó: Unsplash)

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nincs ellenedre egy kis luxus és az sem, ha párod elhalmoz minden földi jóval, de légy megértő vele, ha esetleg nem tudja tartani ebben az eddig megszokott szintet. Törekedj rá, hogy ne az anyagiak felé billenjen belső mérleged, mert akkor csalódás várhat. Érdemes megvizsgálni, hogy mit mutat kifelé a testbeszéded, és vajon hogyan reagál erre kedvesed. Valószínűleg a legkisebb rezdülésedre is ráhangolódott, ezért figyelj arra, hogy mit jelzel neki, nehogy félreérthető legyen és feszültséget generáljon köztetek.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégén ügyelj minden olyan dologra, ami idegessé tehet, mert a feszült belső állapot összekuszálhatja a dolgaidat és a kapcsolatodra is rányomhatja a bélyegét. Ha az segít, légy egy kicsit egyedül, lélegezz, rendezd a gondolataidat, ezzel remélhetőleg az érzéseid is megnyugszanak majd egy kicsit. Csak ezután kezdd el megbeszélni a témát pároddal. Ha pedig titkos viszonyt fontolgatsz, gondold meg háromszor is…

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Sosincs késő, hogy elengedj egy rossz szokást, különösen, ha az nemcsak rád van hatással, hanem a kapcsolatodra is. Lehet, hogy nem egyértelmű, hogy merre kéne elindulnod, hogyan lépj tovább, de most alkalmas lehet a hétvége, hogy kitisztuljon a fejed és a szemed. Hagyd leülepedni kicsit a felkavaró érzéseket és rögtön tisztábban fogsz látni. Így pedig a döntés is könnyebben megy majd. Bátran lépj új utakra, nem kell tavaszig várnod az irányváltással.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

A magad ura vagy, ehhez kétség sem fér, de ez nem jelenti azt, hogy nem kéne tekintettel lenned párod kívánságaira. Valószínűleg hálás lesz, ha kikéred a véleményét, legfőképp közös ügyeitekben. Nézzetek rá, hogy mi a következő célotok és merre kellene együtt lépnetek tovább. Lehetséges, hogy egy kanyarra is szükség lehet, próbálj ráérezni, hogy mi az ideális út, amelyen mindketten kiteljesedhettek.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne táblázd be magad hétvégére! Ez a módszer működhet a hétköznapi feladataidban, de a szerelmi életedre nem biztos, hogy jó hatással lenne… Kritikai vénádat is csitítsd el, próbáld meglátni a szépet, a jót a másikban és csakis erre koncentrálj! Lehet, hogy párod egy kis biztatásért fordul hozzád, ne kelljen csalódnia! Te magad pedig biztos lábakon állsz, bízz magadban és akkor nem ingatnak meg az érzelmi manipulációk.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne feledd, hogy természetes kisugárzásoddal, bájoddal bárkit képes vagy elvarázsolni, ezért semmi okod rá, hogy kételkedj magadban. Tervezzétek kicsit lazulósabbra a hétvégét, nehogy bármelyikőtök úgy érezze, hogy kalickába van zárva. Lépjetek ki a hétköznapok megszokásából és rutinjaiból, ereszd szabadjára a fantáziádat és bátran állj elő akár extrém ötletekkel is! Azért kérdezd meg partneredet is, mit szól hozzá…

Férfi és nő egymásra nevet

Egymásra nevetve (fotó: Unsplash)

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégén a szenvedély kerülhet előtérbe, még a megszokottnál is hevesebben… Érzelmeid intenzitása is az egekbe szökhet, de aztán köddé is válhat, ne lepődj meg ezen. Inkább keresd a stabilitást érzéseid hullámverésében, a biztos pontot, amin megvetheted a lábad és ami biztos támaszt nyújt a legnagyobb viharban is. Ezt a biztonságod kedvesed is biztosan megérzi és hálával fogadja. Ez a közös megélés akár új szintre emelheti kapcsolatotokat.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Eltökélt és határozott vagy, ami remekül jött egész héten, előrelendíthette az összes futó projektedet, de lehet, hogy hétvégére át kéne kapcsolnod egy másik fajta üzemmódba, különösen, ami a kedveseddel való kapcsolódásodat illeti. Tartsd tiszteletben párod határait, ha túlzásba esel, veszekedésre, sőt akár kenyértörésre kerülhet sor. Neki is lehet külön élete, van beleszólási, sőt döntési joga a helyzetekben. Találjátok meg biztos helyeteket kapcsolatotokban!

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szánjatok időt a kötetlen beszélgetésre a hétvégén. Ez segíteni fog, hogy komolyabb témákra is sor kerüljön. Párod olyan motivációira derülhet így fény, ami esetleg fel sem merült eddig benned, de sok mindent megmagyarázhat. Ezzel elejét veheted annak is, hogy esetleg őt hibáztatod valamiért. Ha bulizni mész, élvezd, ha rád irányul a társaság figyelme, vállald fel magad! Légy olyan céltudatos, mint amilyen egyébként a munkában vagy.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha tudod, hogy mit akarsz, állj ki mellette bátran és határozottan! Ha úgy érzed, hogy párod nem támogat, az még nem jelenti azt, hogy alkalmatlan lennél, lehet, hogy csak azért érzed így, mert a saját bajával van elfoglalva. Ettől te még biztos lehetsz képességeidben, belső erődben, ne engedd, hogy az elutasítástól való félelem miatt feladd álmaidat! Ha belefér a hétvégébe, üljetek le és nézzétek át közös terveiteket, különösen, ami azok anyagi vonzatát illeti…

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Keress egyensúlyt érzelmeid és a józan ész tanácsai között. Elég lehet csupán annyi, hogy nem hamarkodsz el semmit, kicsit kivársz, míg tisztázódnak, egyenesbe kerülnek a dolgok. Ami most homályba burkolózik, átláthatóbbá válhat, ha türelmesen kivárod a kellő időt. Mély érzelmeid erejét érdemes formába öntened és kifejezésre juttatnod valamilyen művészeti ág segítségével. Ezzel még jobban rabul ejtheted választottad szívét…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top