nlc.hu
Horoszkóp

Ilyen a Skorpió és a Halak párkapcsolata

Ilyen a Skorpió és a Halak párkapcsolata

Nézzük, hogy jönnek ki egymással!

Kezdjük egy gyors, párszavas jellemrajzzal a Skorpióról. Mély érzéseit páncéllal védi, karizmatikus egyéniség, akit a felszín alatti dolgok érdekelnek igazán. Érzékeny és sokszor sértődékeny, valamint birtokló.

Most pedig következzen a Halak, a legáramlóbb, leginkább bizalommal teli csillagjegy, aki sokszor inkább ráérzésből, mint akaratból cselekszik.

Nyilas és Oroszlán kapcsolata

(Fotó: Getty Images/Surasak Suwanmake)

Pozitívumok

A két vízjegy könnyen és gyorsan egymásra hangolódik, testi, szellemi és lelki szinten is jól megértik egymást, szinte képesek megérezni akár a másik gondolatát is.

Nehézségek

A Skorpió birtokló, míg a Halak áramló típus, ez komoly ellentétek táptalaja lehet köztük. Ezen kívül a Skorpió könnyen leural másokat, a Halak pedig az alárendelődésre hajlamos, és ez nem egy jó párosítás, legalábbis egy harmonikus párkapcsolathoz biztosan nem.

Konklúzió

Akkor lehetnek boldogok együtt hosszútávon, ha mindketten tudatosan kerülik a játszmákat és maximálisan tisztelik egymást és egymás szabadságát is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top