nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik belehalnak a szakításba

Csillagjegyek, akik szinte belehalnak a szakításba

A horoszkóp szerint nehezen válnak meg a párjuktól még akkor is, ha ők kezdeményezték a szakítást.

Rák

A Rák az egyik legérzékenyebb típus, akinek a párkapcsolat mindennél fontosabb. Ha elkötelezi magát a másik mellett, szívét, lelkét neki adja. Épp ezért a szakítást hatalmas kudarcként éli meg, magát hibáztatja, szenved, és szinte beleőrül a fájdalomba. Sokat gyötrődik, még többet sír, s az okokat boncolgatja magában. Előfordulhat, hogy eszelősen próbálja a szerelmét visszaszerezni. A csalódást nagyon nehezen heveri ki, s minél többször csalódik, annál kevésbé bízik az újabb szerelemben. Sokáig érezheti magát úgy, ő soha többé nem lesz szerelmes, és senkit sem tud majd szeretni.

Csillagjegyek és a szakítás

Fotó: Getty Images/Yulia Reznikov

Oroszlán

Az Oroszlán talán minden jegynél büszkébb típus. Őt valójában nem lehet elhagyni, legalább is ez a meggyőződése, hiszen mindenkinél nagyszerűbb partner. Aztán, amikor mégis megtörténik, senki előtt sem ismerné be a kudarcot. A párját hibáztatja, aki megbocsáthatatlan hibát követett el. Amilyen büszke és magabiztos, pontosan olyan sértődékeny is. Nem érdemes kivívni a haragját, mert abból a párja biztosan nem jön ki jól. Magában nagyon tud szenvedni, de a környezete előtt nem ismerné be, mennyire sérülékeny a lelke. Pedig senki sem tökéletes, ahogyan ő sem.

Halak

Talán minden csillagjegy közül a Halak viseli a legnehezebben a szakítást. Érzékeny lelke könnyen megsérül, s a fájdalom szétfeszíti belülről. Képtelen feldolgozni, és elhinni, hogy a párja csak úgy faképnél hagyta őt. S mivel a tökéletes világról, szerelemről álmodozik, párját is hajlamos lehet sokkal szebbnek, jobbnak, idealisztikusabbnak látni, mint amilyen a valóságban. A szakítás ténye ébreszti rá minderre, ami még nagyobb csalódást jelent neki. Úgy érzi, összeomlott a szépen felépített világa, és innentől soha semmi nem lehet a régi. Nagyon szenved, és nagyon nehezen engedi el a fájdalmas érzéseket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top