nlc.hu
Horoszkóp

Tanácsok az egyes csillagjegyeknek

Milyen lehet mások szemével látni a világot? – Heti csillagjegy horoszkóp 2022. november 28-december 4.

Lassíts egy kicsit, mert jobb megfontoltabban haladni, mint eltérni a jó iránytól. Egyeztess sokat, a megbeszélés, tisztázás segíthet megelőzni a bajt, fogalmazz óvatosan!

Vajon mi mindent sugall a heti csillagjegy horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

Képzeld a másik helyébe magad, vajon ő mit lát, milyen szempontok vezérlik? Lehet, hogy így könnyebben sikerül majd közös megegyezésre jutnotok…

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Figyelj a szavaidra, kétszer is gondold meg, mielőtt vehemensen és rámenősen megfogalmazol valamit. Maradj nyitott mások álláspontjára. Lehetséges, hogy valami újat tudnak mondani, mutatni neked, amit nem fogsz meghallani, ha eleve elutasítod a másik embert. Nem kell minden helyzetben neked megmondanod a tutit.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Ellenőrizd információforrásaidat, hogy minden valóban úgy van-e, ahogy hozzád eljutott. De bármi is történik, ne sértődj meg, és amennyire tőled telik, próbálj nagyvonalúan reagálni. Nehézségek adódhatnak a kommunikációban. A pénzügyekben pedig adj teret a kreatív megoldásoknak, eddig ismeretlen helyzetekben újszerű ötlet adhat kiutat.

Barátnők virággal

Barátnők (fotó: Unsplash)

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Ügyelj rá, nehogy éket verj magad és szeretteid közé. Ehhez sok türelemre lehet szükséged, illetve arra, hogy elfogulatlanul hallgass meg másokat. Ne mondj semmi olyat, ami a többiek lelkébe tapos! A nehéz helyzetekben gondold át, hogy minek mi lehet a következménye, lehet, hogy ez segít a döntésben. Vedd észre a rendelkezésedre álló energiákat, erre támaszkodva alkothatsz valamit.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Keresd az egyensúlyt mindennapjaidban, ha kell, fontold meg, hogy mit kéne változtatnod a napi rutinodon. Munka és pihenés, a kötelességek és a feltöltődés is férjen bele minden napodba. Nem kell mindent egyedül véghezvinned, úgyis olyan vonzó tudsz lenni az emberek felé, hogy biztos szívesen csatlakoznak hozzád, együtt többre juttok.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Előtérbe kerülhet, hogy mielőbb elsimítsd és megoldd a felmerülő konfliktusokat. Sajnos, nem kerülheted meg a szükséges megbeszéléseket. Kommunikálj a tőled telhető legnagyobb szelídséggel és szerénységgel, ez segíteni fog megnyugtatni a kedélyeket. Lehetséges, hogy kihívás lesz együttműködnöd másokkal, de jót tenne, ha csapatban gondolkodnál és dolgoznál.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Óvakodj az apró-cseprő vitáktól, ne vívj lényegtelen szópárbajokat! Különösen a családi életedet kíméld meg ezektől. Keresd az egyensúlyt a munkahelyi és a magánéleted között, akkor is, ha ez kihívásokat tartogat számodra. A szorgalmas Szűz jegyűek most igen hatékonyak és termelékenyek lehetnek, ami jól fog jönni az év végi dolgok intézésében.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Érdemes szabadságot adnod magadnak és másoknak is abban, hogy nyíltan kifejezhessék gondolataikat. Ahogy változik az ember, és egyre több tapasztalata gyűlik össze, módosulhat a véleménye is. Kompromisszumot lehet kötni súlyos áldozatok nélkül is, ez akkor fog sikerülni, ha mindegyik fél hajlik a megállapodásra és fontos neki a közös álláspont.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Kihívások jöhetnek az időbeosztásoddal kapcsolatban… Nézd át a jelenlegi módszereidet ezügyben és próbáld elképzelni, hogy hogyan lehetne jobban beosztani. Bármennyire is kimeríthetetlen vagy, mégis közeleg az év vége és lehet, hogy fogytán vannak a tartalékaid – érdemes ezt figyelembe venned nemcsak a vállalásaidban, hanem abban is, hogy milyen gyorsan tudsz haladni.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Lehet, hogy szívesen közreadod és tanítod másoknak mindazt, amit már tudsz, de azért légy óvatos a hely és a megfelelő időpont kiválasztásában. Teljesen normális, ha véleménykülönbség van köztetek, próbáld ezt elfogadni, nem érdemes a személyed elleni támadásnak venni, lehet, hogy ő egyszerűen csak máshogy látja a világot. Több szem többet lát alapon lehet, hogy előrébb juttok, ha összefogtok.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Szükség lehet nagy hatékonyságra feladataid teljesítéséhez, és bár te ebben nagyon jó vagy, azért lehet egy határ, amit átlépve már megérzed a terhet minden porcikáddal. Légy türelmes magaddal, bármilyen kitartó vagy, mégiscsak közeleg az év vége, fogytában lehetnek a tartalékaid… Tarts ki és próbáld úgy intézni a héten, hogy jusson időd a feltöltődésre, a pihenésre és a szellemi töltekezésre is.

Kövek egymáson egyensúlyban

Egyensúly (fotó: Unsplash)

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Kivirulhatsz most a társaságban, mondj igent a meghívásokra és a találkákra. Minél nyitottabb tudsz lenni a többiek felé, annál pezsgőbbé alakulhat a társalgás. Lehet, hogy szokatlan irányba fordultok, de ez új ötleteket és eszméket is hozhat neked, bővítve így a világképedet. Ha tanácsot kérnek tőled, beszélj óvatosan, nehogy kritikusnak tűnjön a véleményed és fogalmazz pontosan, nehogy félreértsenek.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Karriered, munkád és magánéleted között támadhat némi feszültség, amit valahogyan el kéne simítanod. Légy türelmes, valószínű, hogy nem fog menni egyik napról a másikra. A konfliktusokat próbáld nyílt megbeszéléssel rendezni a héten. Ha valamelyik családtagodra most jobban kell figyelned, teremtsd meg ennek feltételeit és áldozz rá idődből és energiádból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top