nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nagyon kritikusak magukkal

Ezek a csillagjegyek nagyon kritikusak magukkal

Önmaguk legkeményebb kritikusai!

Bak

A Bak rendkívül eltökélt, módszeres és munkamániás csillagjegy. A legmagasabb mércét pedig saját magával szemben állítja, ezzel pedig erős nyomást gyakorol önmagára, hogy még keményebben, még elszántabban dolgozzon. A Bak jegyben született embereket számos dologért csodálja a külvilág, azonban számukra ez nem elég, elsősorban ugyanis saját maguknak akarnak megfelelni, ami azonban – épp az extrém magas mérce miatt – csak ritkán jön össze.

Önmagukkal kritikus csillagjegyek

Fotó: Getty Images/nicoletaionescu

Mérleg

A Mérlegek arra vágynak, hogy kedveljék őket, és úgy vélik, ezt leginkább azzal érhetik el, ha hibátlanok. Éppen ezért még a legapróbb kudarcokért is bántják és büntetik magukat. Kívülről általában kedvesnek és harmonikusnak tűnnek, ezzel azonban gyakran a belső vívódásaikat, kételkedéseiket, önmagukkal kapcsolatos negatív érzelmeiket leplezik. Mindeközben pedig észre sem veszik, hogy nagyon is sokan kedvelik őket, mégpedig nem a vágyott tökéletességük, sokkal inkább az emberségességük miatt.

Vízöntő

A Vízöntő szülöttei kifelé azt mutatják, mintha egyáltalán nem törődnének azzal, hogy mit gondolnak róluk mások, valójában azonban nagyon is foglalkoztatja őket. Miközben függetlenek és különcök, igenis igénylik, hogy elfogadják őket és valósággal rettegnek attól, hogy magukra maradnak, számkivetetté válnak. Látszólag ugyan nonkonformisták, azonban belül folyamatosan aggódnak, hogy valami nincs rendben velük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top