Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. január 14. – Kritikus nap

A napi horoszkóp szerint a kedd kritikus napnak tűnik. Szerencsére inkább csak a különböző vélemények megfogalmazását illetően. Persze, az sem mindegy, te hogyan kommunikálsz másokkal...

Kos

Kedden érdemes alapos terveket készítened. Ha már vannak terveid, akkor nézd át azokat ismét. Kedvet érzel hozzá, nem mellesleg olyasmit is észrevehetsz, ami fölött eddig elsikkadt a figyelmet. Szóval, tervezz, gondolkozz, aztán hamarosan a tettek mezejére is léphetsz.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Kedden sem lehet okod panaszra. Jó a kedved, minden úgy történik, ahogyan tervezted, és ahogyan szeretnéd. Hatékony leszel egész nap, ezért ma is nagyon sokat haladhatsz még a macerásabb, elmélyülést igénylő feladatokkal is. Az a legjobb, ha ma csupa olyasmit fejezel be, amin többet kell bíbelődni. Lesz hozzá türelmed.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Mire vágysz a szíved mélyén a közeli és távolabbi jövődben? Érdemes kedden időt szakítanod, és összeírni mindezt. Írás közben azonnal tudni fogod, melyikre nem kéne energiát áldoznod, és melyik az, amit viszont teljes erőbedobással vihetsz a megvalósítás felé.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Kicsit szebbnek látod magadat, és a lehetőségeidet is ma. Talán az érzelmek is feltámadnak a lelkedben. Szerencsés időszak előtt állsz kétségtelenül. Ha van párod, mindenképpen töltsétek kettesben az estét. Ha még keresed, akkor sem kellene nagyon sietned haza a munkából.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Kedden nagyon erős lehet benned a vágy, hogy vásárolj valami szépet. Megteheted, de azért arra nagyon figyelj, hogy mennyit költesz. Azt pedig kétszer is gondold át, vajon tényleg szükséged van erre a holmira? Biztos fogod hordani? Te is tudod, az a legdrágább ruha, ami használatlanul lóg a szekrényedben.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Legyél ma körültekintő. Bárki is beszél veled élesen, sőt talán túlzottan is határozottan, az nem jelenti, hogy vissza kellene vágnod neki. A legjobb, amit ilyen helyzetekben tehetnél, hogy mosolyogva megköszönöd a kritikáját, mert ezzel minden kellemetlenséget elvágsz. Aztán tényleg mosolyoghatsz magadban is a másik ember döbbent arcán.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

A horoszkóp szerint meglehetősen kritikus lehet a mai nap (fotó: Pexels)

Mérleg

Nyugtalan lehetsz egész nap. Kedden érzed, hogy valami változni fog a munkahelyeden. Nos, a megérzéseid valóban nem csapnak be, tényleg változások várhatóak. De nem érdemes aggódnod, mert vagy nem érint téged közvetlenül, vagy ha érint is, jól jössz ki belőle.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

A család komoly dilemmák elé állíthat kedden. Sokat töprengsz a megoldáson, emiatt a munkáddal kevésbé haladsz, de könnyebben is hibázhatsz. Próbáld valahogy félretenni a gondokat, ha meg nem lehetséges, inkább vegyél ki szabadságot, és tegyél pontot a családi ügyek végére.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Motiválatlan és morcos lehetsz kedden egész nap. Alig ismerni rád, hiszen te alapból nagyon is pozitív és optimista típus vagy. Próbálj olyan elfoglaltságot keresni magadnak, amiből energiát, erőt és örömet nyerhetsz. Persze, a legjobb az lenne, ha a munkádból nyernél most pozitív energiákat.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Kezdhetnéd az új évet utazással. Ez a hét ideális a pihenésre, városnézésre, lazításra. A munkahelyeden sem indult még be igazán az élet, és valójában csak unatkozol egész nap. Persze, ha nem teheted meg, hogy szabadságot vegyél ki, akkor is érdemes lenne utazási magazinokat, weboldalakat nézegetned. Jót tesz a lelkednek.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Kicsit lehangolt lehetsz kedden. Nem igazán találod a helyedet, s úgy érzed, a dolgaid sem abba az irányba haladnak, ahogyan szeretnéd. Hidd el, egyáltalán nincs így. A bolygók kedveznek neked, ha most még nem is így látod. Hamarosan egyre inkább csörgedezik hozzád a pénz is…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Nem kellene titkolóznod, mert a párod úgyis rájön, ha rejtegetsz előle valamit. Inkább fogalmazd meg pontosan, mire vágysz, vagy mi az, amit igazán szeretnél. Azért figyelj arra is, hogy a kimondott szónak ereje van. Egyáltalán nem mindegy, hogyan fogalmazol. Ez mondjuk nemcsak mára érvényes, hanem az egész hétre.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top