nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp szerelmeseknek

Romantikára fel! – Szerelmi horoszkóp 2022. december 3-4.

Új lendületet vehet kapcsolatotok, mintha téli álomból ébrednétek. Engedjétek be hétvégétekbe a romantikus hangulatot!

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Friss lendülettel vesd bele magad a hétvégébe, most teljesülhetnek álmaid és vágyaid. Ahogy feloszlik szemed elől a köd, kitisztulhatnak elképzeléseid közös terveiteket illetően is. Használd ki a lehetőségeket, nincs előtted lehetetlen, ha valamit elhatározol és ennek előnyeit párod is élvezheti.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne állj ellen a romantikára való hajlamodnak ezen a hétvégén. Különleges képességed van arra, hogy igazi hangulatot varázsolj otthonotokba, ami jó esetben magával ragadja kedvesedet is. Reményeid valóra válhatnak, ne sajnáld mindazt az energiát, amit a megvalósításra fordítottál. Láss tisztán jövőbeli céljaitokat illetően!

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Segíthet egy kényes helyzeten, ha őszinte vagy és nem rejted véka alá igazi érzelmeidet. Ehhez persze elsősorban az kell, hogy magaddal is az legyél… Nézd meg, hogy hogyan tudnád kapcsolatodat minél átláthatóbbá tenni, hogy kialakítsátok és aztán hosszan meg tudjátok őrizni a bizalom légkörét.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha romantikáról van szó, téged aztán nem kell félteni, egyszerűen szakértője vagy a témának. Hétvégén nyugodtan szabadjára engedheted magad ezen a téren. Felfedezhettek együtt új dolgokat, ha mindketten nyitottak vagytok rá. Beszélj kedveseddel, fontos, hogy egyezzen nézőpontotok a lényeges kérdésekben.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lelkesedésed határtalan lehet a hétvégén, új ötleteid támadhatnak. Kedvesed valószínűleg szívesen kapcsolódik romantikus elképzeléseidhez. Ez most igazán feldobhatja kapcsolatotokat. Közben kicsit álljatok meg, adjatok helyet a közös pihenésnek és feltöltődésnek, jó fog ez jönni az év végi hajtásban…

Ölelő karok

Ölelő karok (fotó: Unsplash)

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Próbálj megszabadulni az árnyékoktól, a tökéletesség illúziójától, és lásd tisztán kapcsolatotok alapját, a benneteket összekötő szálakat. Józan eszed sosem hagy cserben, de ezekben a kérdésekben nyugodtan hallgathatsz a mélyben megbúvó legtisztább érzelmeidre, bízz ezekben és magadban!

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Számíthatsz rá, hogy egyre tisztábban látsz szerelmi életedben, különösen ha őszinte vagy magaddal ebben a kérdésben. Kommunikálj egyértelműen párod felé, különben nem fogja megérteni, mit is szeretnél igazán. Célravezető lehet, ha a romantika egyetemes nyelvét használod, ami félreérthetetlenné teszi szándékaidat.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Haladhat előre kapcsolatod, tekints bizakodva közös jövőtök felé. Tisztítsd meg érzelmeidet a kételyektől, a zűrzavartól. Ha magaddal, magadban tisztáztál mindent, figyelj kedvesed jelzéseire, nemcsak kimondott szavaira. Finom érzékenységed segít majd pontosan venni az üzeneteket.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Engedd, hogy kapcsolatotok a saját ütemében, természetes módon alakuljon és fejlődjön. Most elülhetnek a múlt árnyai, melyek esetleg elfogták előletek a fényt. Ez most a te időd, kiteljesedhet minden vágyad. Hagyd felszínre törni romantikus énedet, hordozd tenyereden szerelmedet!

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Jól jöhet köztetek egy tisztázó beszélgetés, ami elűzi a félreértések ködét, tiszta vizet öntötök vele a pohárba és az őszinteség közelebb hozhat benneteket egymáshoz. Egy kis romantika sosem árt, segít lerombolni a belső akadályokat. Lehetsz nyílt azzal, akit szeretsz, nem kell visszahúzódnod védett váradba.

Szerelmespár rózsaszín felhőben

Rózsaszín felhőben (fotó: Unsplash)

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lelkesedés és romantika várhat ezen a hétvégén. Támogasd mindkettőt, találd ki, hogy ezek segítségével hogyan tudnád még jobban feldobni kapcsolatodat. Így élteted és felvirágoztatod a köztetek meglévő szoros köteléket. Élvezd az együtt töltött időt, de közben maradjon meg az énidő lehetősége is mindkettőtök számára.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha bele is merülsz szerelmed örvényeibe, azért magadat ne veszítsd el. Ha összevesztetek mostanában vagy akár csak egy kis árnyék vetült kapcsolatotokra, hétvégén ezt mind tisztáznotok kéne és új lendülettel belevetni magatokat közös életetek terveibe. A romantika segít, hogy közös hangot találjatok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top