nlc.hu
Horoszkóp

Tanácsok a csillagjegyeknek

Csapdákat rejt a kommunikáció! – Heti csillagjegy horoszkóp 2022. december 5-11.

Bátran kérdezz, de készülj fel arra, hogy akár meglepő válaszok is jöhetnek. Ügyelj a részletekre és a pontos megfogalmazásra, mert nehézségek adódhatnak a kommunikációban, mely feszültséget generálhat.

Vajon mi mindent sugall a heti csillagjegy horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Érdemes átgondolnod a következő lépéseket úgy, hogy fejben egybefűzöl minden eddig összegyűjtött információt. Ne aggódj, ha hiányosságok merülnek fel, ezeket még mind tudod pótolni. Csak az a fontos, hogy őrizd meg nyugalmadat a héten, bármi is történik! Maradj fegyelmezett a konfliktusokban, inkább vállald a békebíró szerepét!

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Most jól fog jönni, hogy számíthatsz gyakorlatiasságodra és praktikus meglátásaidra. Ezeket bevetheted például a spórolás terén, nehogy magával ragadjon az ünnepi hév, ami veszélyes lehet a pénztárcádra… Érdemes olyasmire is szánni időt a héten, ami tágítja a látókörödet vagy esetleg valamilyen művészeti ággal kapcsolatos.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Ügyelj arra, hogy milyen információkat osztasz meg környezeteddel, lehet köztük kétes értékű is. Ha konfliktusba keverednél, maradj türelmes, bármekkora önuralmat is igényel ez, különösen akkor, ha úgy érzed, hogy neked van igazad. Várd ki a helyzet végét, térj ki a részletekre, hátha tisztázódik a dolog és beszélgetőtársad számára is világossá válik a helyzet.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Hozzád méltón kommunikálj türelmesen az emberekkel, a lehető legjobbat feltételezve róluk és bízva abban, hogy nem akarnak téged bántani. Egyébként is nyugodtan bízhatsz magadban, a tudásodban és a tapasztalataidban. A héten különösképp figyelj arra, hogy mire szánod az énidődet, és válaszd azt a foglalatosságot, ami kikapcsol a rohanásból, feltölt és kiegyensúlyozottá tesz.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Ügyelj arra, hogy mit osztasz meg másokkal, a nem ellenőrzött információk több kérdést is felvethetnek és félreértésekre adnak lehetőséget. Nem éri meg, még akkor sem, ha ezzel múló pillanatokig a társaság középpontjának érezheted magad – de meglesz a böjtje, ha konfliktusig fajul a dolog. Vesd bele magad az ünnepi készülődésbe, hogy mindennel időben elkészülj!

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Érdemes lesz előtérbe helyezned a gyakorlatias szemléletű kommunikációt. Légy egyértelmű, ettől hatékonyabbá is válsz és ami a legfőbb, hogy elkerülheted a félreértéseket. Nyugodtan fontolj meg minden hozzád érkező hírt, adj magadnak időt a reakcióra, nehogy sértett indulattal adj választ. A hét vége felé pedig add át magad az élet örömeinek…

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Különös gondossággal ápold a héten kapcsolataidat, legyen szó a családról vagy a barátaidról – nem kell ehhez megvárni az ünnepeket. Így erősítheted a köztetek lévő köteléket és szilárdabb alapra helyezhetitek viszonyotokat. Persze több együttlét több feszültséget is generálhat, próbálj erre kiegyensúlyozottan és megfontoltan reagálni.

Kutya-macska barátság

Kutya-macska barátság (fotó: Unsplash)

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Bár sok mindent lehet a közelgő ünnepekre fogni, de mindenképp tartózkodj a hirtelen, impulzív vásárlásoktól! Kapcsolatba kerülhetsz olyan rokonokkal vagy barátokkal, akikkel egyébként ritkábban találkozol, ez lehetőséget adhat, hogy újjáépítsd régi kapcsolataidat. Megvan az esély, hogy rokon lelkekre találj, ha az egyezést keresed a többiekkel és nem a konfliktusok forrását.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Érdemes figyelni arra, hogy mit tanulhatunk a többiektől. Jobb, ha türelmesen meghallgatod a másikat, mintha ellenségesen vagy lekezelően reagálsz a felvetéseikre, mert az nem szül jót köztetek. Ettől még tehetsz fel kérdéseket, kommunikálhatsz, csak finoman, óvatosan tedd, kipuhatolva és elkerülve a másik érzékeny pontjait. Megvan az a szuper képességed, hogy tökéletesen időzítve a megfelelő helyen vagy, ez most is segíthet.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Bátran tűzz ki célokat magad elé, nem baj, hogy közeledünk az év végéhez, ezek akár a jövő évre is átnyúlhatnak. A másokkal való kommunikációnak kedvezhet ez az időszak, különösen, ha nyitni tudsz az új felé, ettől te is könnyebben beszélgetsz majd. Bevetheted jártasságodat és tapasztalataidat, különösen, ha gyakorlatias témákról van szó, te leszel a nyerő!

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Nem szégyen, ha valamit nem tudsz vagy még nem értesz hozzá, jó pap holtig tanul. Kérdezz, kommunikálj, ez kapcsolódási pont lehet a többiekkel, sőt, akár jó szórakozás is számodra. Arra vigyázz, hogy ne bosszants fel senkit, ne generálj feszültséget, inkább igyekezz ráhangolódni a másik hullámhosszára és békésen együtt rezegni vele.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Figyelj magadra, a pillanat hevében se mondj olyat, amit később megbánnál. A legjobb, ha távol tartad magad a tűztől, a konfliktust sejtető vitáktól. Inkább működj együtt a többiekkel, esélyt sem adva a harcra. Ütközet helyett inkább szívjátok el a békepipát. A nagy lelki nyomás a szokásosnál jobban kimeríthet, így fontos, hogy hétvégén szánj időt a pihenésre, ellazulásra.

Ezt olvastad már?

Így hat a telihold a munkádra

Ez is érdekelhet Telihold lesz vasárnap Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top