nlc.hu
Horoszkóp

Családi konfliktus a jövő héten

Ezeknek a csillagjegyeknek konfliktusa lehet a családjával a héten

Családi konfliktusok a láthatáron.

Bika

A Bika hagyománykövető típus, ám most mégis másképp dönt bizonyos kérdésekben, mint, ahogy a családja jónak látja. A családot (lehet itt szó szülőkről, vagy testvérekről) mindez rosszul érinti, ami konfliktust szül. Később rájönnek majd, hogy az nem árulás, ha valaki más utat választ.

Családi konfliktusok a hétvégén

(Fotó: Getty Images/pidjoe)

Rák

A Rák általában kerüli a nyílt konfrontációt, inkább magába forduló típus. Ám most elege lesz abból, hogy bizonyos családtagjai hajlamosak rátelepedni vagy kihasználni őt. Úgy érzi, ennek most véget kell vetnie, felemeli a hangját és nyíltan kiáll magáért, jól teszi!

Vízöntő

A Vízöntő akkor keveredhet konfliktusba, ha vannak olyan családtagjai, akik nem beszélnek egymással, vagy egyvalaki, akivel mindenkinek baja van. Eddig ő is a többségnek adott igazat, ám most változik a véleménye és békét köt azzal a családtaggal, akivel eddig talán beszélni sem volt hajlandó. Ez jó lépés, de számítani kell rá, hogy nem mindenkinek fog tetszeni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top