nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp szerelmeseknek

Melyik csillagjegyre vár szerelmes összebújás? – Szerelmi horoszkóp 2022. december 31.

Tüzesen indulhat a hétvége számotokra, de aztán megnyugvás jöhet, békés összebújás és közös örömök minden szinten…

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha össze is vesztetek valamin, olyan békés hatások jöhetnek, hogy csont nélkül sikerül kibékülnötök, ha mindketten úgy akarjátok. A hétvégébe még egy közös tervezgetés is beleférhet: hogyan indítsátok ideálisan következő közös éveteket? Egy csapdát rejt a hétvége: ha túlságosan birtokolni akarod párodat, az nem vezet jóra. Ha most még nem is tiltakozik ellene, egyre gyűlhet benne a feszültség…

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ez a hétvége a te időd lesz, minden csáberődet bevetheted, a topon leszel a konyhában, a buliban és a hálószobában is! Most nem kerül erőfeszítésedbe, hogy minden téren levedd a lábáról kedvesedet, elhalmozhatod őt a földi javakkal. Az is menni fog, hogy napközben házitündér legyél, este pedig izgató… Csak arra ügyelj, hogy ne told túl, a mértéktartás még szilveszterkor is jól jöhet.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy most valami rendhagyó évzárásra, újév-várásra vágysz. Egyeztess pároddal, nem éri meg ezen összeveszni. A buli, a barátok, a társaság mellett az is beleférhet a hétvégédbe, hogy egy kicsit egyedül maradj, hogy végiggondold az elmúlt évet, újrarendezd soraidat. Ezután sokkal kiegyensúlyozottabban vetheted bele magad a társasági életbe és persze kedvesed karjaiba.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bízz a párodban, ha őszinte vagy vele és nyitott az új dolgokra, akkor olyan harmonikus és meghitt lehet a közös újév-várásotok, amire mindig is vágytál. Engedd el a régi sérelmeidet, jó lenne ezeket végérvényesen letenni, elhagyni, elfeledni és nem cipelni át az új év küszöbén. Ezért kedvesed is rendkívül hálás lesz. Ha vendégeket vártok, a rád jellemző gondoskodással halmozd el őket.

Havas ölelés

Egymás karjaiban (Forrás: Unsplash)

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

A hétvége romantikus hőse lehetsz most, a társaság szeme-fénye, megeshet, hogy mindenki a te sugárzásodban szeretne fürdőzni. Párod büszke lesz rád, ha pedig szingli vagy, minden ujjadra juthat egy jelentkező. De hasznos lenne, ha megvizsgálnád valódi, akár a külvilág elől eltitkolt érzelmeidet: kihez vonzódsz igazán? Kinek fogadsz/fogadtál hűséget? Ha megvan, akkor hozd az ő tudomására is ezt, világosan és egyértelműen.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehetséges, hogy tüzesen indul a hétvégétek, de utána támaszkodhatsz mindarra, ami stabillá és biztossá tesz kapcsolatotokat. Hűséged és megbízható kitartásod nyugodttá teszi párodat, eloszlatja esetleges kétségeit és harmonikus összebújást ígér az újév várásához. Még nyitottságodon lehetne kissé csiszolni és erősíteni, hogy bátrabban fogadd az újdonságokat és kedvesed ötleteit.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nyílj meg és add át magad a szerelem hullámainak! Ha változásra vágysz, indulj ki magadból, ha pedig csak egy kis változatosság hiányzik, a kapcsolatodon belül keress újdonságot, engedve és támogatva, hogy párod kibontakozhasson. Együtt kedveseddel a hétvégi összebújás mellett már kezdjétek kidolgozni és konkretizálni a jövő évre vonatkozó közös terveiteket.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Mély érzések szabadulhatnak fel benned, ha sorra veszed az elmúlt éved eseményeit. Lehet, hogy nem dolgozol fel mindent ezen a hétvégén, de ne bánd, lesz még erre időd január folyamán. Inkább vesd bele magad a szilveszteri partiba, foglalkozz a vendégekkel! Lehet, hogy nem pont úgy alakul a hétvége, ahogy terveztétek, de teremtsetek arra is módot és egy kis időt, hogy békében és biztonságban egymás karjában keressetek menedéket szerelmeddel.

Kesztyűs szerelmesek

Forrás: Unsplash

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Pörgősen indulhat a hétvégétek, de szombat délutánra már egy nyugodtabb, harmonikusabb időszak veheti kezdetét. Hangolódj rá erre a békés hullámzásra, még akkor is érdemes ezt tenned, ha úgy érzed, hogy ez neked túl lassú, esetleg még unalmasnak is találod. Bár nincs benne folyamatos villódzás, de ha ráérzel, olyan pihentető tud lenni, hogy így együtt, békésen eveztek át az új esztendő vizeire.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szerelmi energiából nem lesz hiány ezen a hétvégén, az viszont kérdés, hogy mennyire leszel erre vevő, illetve tudsz-e elég érzékenyen reagálni párod jelzéseire. Esetleges elégedetlenségedet ne a kedveseden vezesd le! Inkább a szilveszteri buli mellett hétvégén tervezgessetek nyugodtan, gondoljátok át a közös céljaitokat. A meglévő kapcsolaton belül is meg tudtok újulni, ami felfrissíti viszonyotokat.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy egy csendes, meghitt, összebújós szilveszter most jobban esne, mint egy ereszd el a hajam parti. Ez lehetőséget ad arra is, hogy őszintén beszélgessetek, megnyílva egymás előtt, nem is beszélve a jövő évi tervezgetésről. Ha csak a felszínen maradtok, elbeszélhettek egymás mellett, ami félreértésre, sőt, összezördülésre adhat okot, pedig a hétvége a harmónia lehetőségét hozza nektek.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Várd gondtalanul az óév búcsúztatóját. Most békés és nyugodt körülmények között mondhatod el kedvesednek, mit is érzel iránta és milyen sokat jelent az életedben. Bár számodra egyértelműek az érzéseid, hidd el, jó néha egyértelműen és konkrét szavakkal kifejezni ezt a másik számára. Ha sikerül, nyugodt összebújás várhat, adjátok is meg magatoknak ezt a közös szerelmes időt, ezekkel a szép érzelmekkel átlépve az új esztendőbe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top