nlc.hu
Horoszkóp

Tanácsok az egyes csillagjegyeknek

Mely csillagjegyek kapnak új erőre a héten? – Heti horoszkóp 2023. január 9-15.

Friss energiát hozhat a hét, ami határozottan felélénkíthet sokunkat, megrekedt dolgaink intézésében új erőre kaphatunk. Azonban számítsunk buktatókra is…

Vajon mi mindent sugall a heti csillagjegy horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Üdítő változás állhat be életedben, elképzeléseidet hatékonyabban sikerül formába önteni. De azért csak óvatosan, lépésről lépésre haladj! A kommunikációban is jobb eredményekre számíthatsz a hét második felében. Ehhez persze az kell, hogy jobban figyelj a környezetedben lévőkre, igyekezz érzékelni finomabb rezdüléseiket is és kíméletesen fogalmazd meg mondanivalódat.

Napszemüveges lány

Csak lazán (Forrás: Unsplash)

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Kiadásaid egyre nőhetnek, ami nagyban megnehezíti a pénzmegtakarítást és olyan tartalék felhalmozását, ami feltétlenül szükséges biztonságérzetedhez. Engedd el aggodalmaidat, amilyen ügyes és kreatív vagy, ez a nehéz helyzet sem foghat ki rajtad. Koncentrálj céljaidra a héten, mert sajnos a kényelemszeretet eltéríthet és veszedelmesen lelassíthat.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Végre egy kis lélegzethez juthatsz, törekedj rá, hogy ismét visszatalálj megszokott energiaszintedhez. Lehetséges, hogy úgy érezted, mostanában vontatottabban haladnak a dolgaid, de bízhatsz benne, hogy ez megváltozik, ha aktív maradsz. Eddigi erőfeszítéseid előbb-utóbb meghozzák gyümölcsüket. Tartsd kézben ügyeidet és légy felkészült, hogy a megfelelő pillanatban tökéletes időzítéssel tudj reagálni.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Vizsgáld meg, hogy mely szokásaid hátráltatnak, most könnyebben megszabadulhatsz valamelyiktől. Válassz ki egyet és a héten próbáld bevált vagy akár vadonatúj módszerekkel magad mögött hagyni. A negatív érzelmek biztosan nem fognak segíteni, igyekezz sértődés nélkül átvészelni a héten a nehéz helyzeteket. Maradj higgadt, akkor sikereket érhetsz el.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

A héten már bőven belevetheted magad az idei év kihívásaiba, akár a feladataidról, akár kapcsolataid építéséről van szó. Újító elképzeléseidet oszd meg azzal, akivel összefogva nagyobb esélyed van megvalósítani azokat. A beszélgetésekben légy egyértelmű, kerüld a nézeteltéréseket és vitákat. A hétvégét szánd a családodnak, nehogy eltávolodjatok egymástól.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Ha régóta töprengesz valamin, amit jó lenne megvalósítani, most itt az ideje a tettek mezejére lépni. Persze a gondos, precíz tervezés is fontos, amiben te a legjobb vagy, de lassan formába is kéne öntened elképzeléseidet. Ha jól ütemezel, hatékonyan haladhatsz előre és belátható időn belül eredményt is fel tudsz majd mutatni. Hétvégén azért szánj időt egy kis feltöltődésre.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Az új év új szempontokat, akár gyökeresen új nézőpontot is hozhatott életedbe, ami egyrész előrevivő, hiszen még több oldalról tudod szemlélni a helyzetet és így nagyobb rálátásod lesz az egészre. Ugyanakkor számíts rá, hogy meg is nehezítheti a dolgodat, mert szinte lehetetlenné teszi számodra a döntést. Bízz magadban és merj kilépni a komfortzónádból!

Nevető lány

Forrás: Unsplash

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Még eléggé az év elején vagyunk ahhoz, hogy érdemes legyen új szemmel ránézni pénzügyeidre és anyagi lehetőségeidre. Fedezz fel akár új lehetőségeket ezen a téren és merj változtatni. Persze azért a lehetséges kockázatokat mindenképp járd körül. A hétvégi családi eseményen teljes szíveddel vegyél részt. Ha jól szervezel, akkor saját kedvtelésedre is marad majd időd.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Ne félj elmondani a véleményedet, persze finoman és kíméletesen, így könnyebb lesz a héten megoldani a konfliktusokat. A fontos beszélgetésekre szánj elég időt, úgy, hogy minden érdekelt fél szabadon fejthesse ki a véleményét, egyenrangú félként megvizsgálva a helyzetet. Ne feledd, hogy a negatív érzések akadályozzák kiteljesedésedet és fejlődésedet.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Úgy leszel eredményes és hatékony, ha minél jobban tudsz fókuszálni. Ez segít majd a rutin unalmasságán felülemelkedni. Ha túl sok feladatot vállalsz vagy ütemezel be a hétre, szétszórod az energiádat, bármilyen erősnek érzed is magad az év eleji lendületben. Inkább koncentrálj egyre, de abban határozottan lépj előre a héten, összeszedetten haladj!

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Szellemi energiáidat tereld egy irányba, hogy ne forgácsold szét magad. Higgadtan és összeszedetten kéne haladnod ezen a héten, akkor biztosan új erőre kapsz. Ha valamitől megszabadulnál, azt most érdemes elengedned. Ha az új dolgokra figyelsz, könnyebben fog menni. Kerüld a héten a vitákat, mások kritizálását és ügyelj rá, hogy ne halmozz fel adósságot.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Figyeld meg, mi az, ami lelkesít a héten, kövesd ezt az inspiráló energiát, ez ad neked friss erőt! Így könnyebben meglátod majd az adódó lehetőségeket és akkor is szívesen erre az útra lépsz, ha már most látszik, hogy nem lesz akadálymentes és biztosan várnak rajta kihívások. Ha megosztanád pároddal, barátoddal, bizalmasoddal a dolgot, egy őszinte beszélgetés segítségedre lehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top